Grupa: Members
Użytkownik nr: 7,828
Witam,
Chce na powaznie zajac sie pozycjonowaniem. Bede pozycjonowal niszowe slowa kluczowe. Moim głównym sposobem pozycjonowanie bedzie pisanie artykolow na temat frazy.
Chcialbym sie jednak wspomoc czyms. Co polecacie ?
Dobrzeby bylo gdyby narzedzie nadawalo sie rowniez do fraz angielsko jezycznych.
Użytkownik nr: 8,397
Skoro na poważnie chcesz się zabrać do pozycjonowania to proponuję zainwestować te pieniądze w literaturę jaka pojawiła się na ten temat a jak napiszesz do mnie to (pierwszym 5 osobom) mającym taki sam pomysł na zdobycie doświadczenia w tym temacie podeślę 800 katalogów do których należy dodawać swoje strony. Lista testowana spełni oczekiwania najwybredniejszych pozycjonerów. Niszowe frazy czy długie ogony wyskakują po dodaniu w top-5.
Użytkownik nr: 8,397
Pozycjonowanie to nie jest zabawa za darmo - jak w każdym interesie najpierw należy włożyć a dopiero później można na tym zarobić. Skoro twierdzisz iż w necie uzyska informacje na temat pozycjonowania, że szkoda inwestować w książki - to jak się nie ma pieniędzy na literaturę i odpowiednie narzędzia to nie rozmawiajmy o pozycjonowaniu, na samym darmowym oprogramowaniu można się tylko pobawić a nie myśleć poważnie o pozycjonowaniu, na początek oferujesz Publikera a to koszt 400 zł, a nie warto w literaturę zainwestować, dla mnie to stwierdzenie nie jest poważne, w necie możesz poszukać informacji ale nie nauczyć się pozycjonować strony, głównych metod pozycjonowania nikt nie opisuje po forach bo ten co to robi zarobkowo nie podetnie gałęzi na której siedzi. Net to jedna zdróg jaką należy zdobywać wiedzę. Aby korzystać z Publikera należy posiadać spory zasób wiedzy o optymalizacji stron które chce się pozycjonować, posiadać umiejętność właściwego doboru słów kluczowych, właściwie pisać teksty i umiejętnie wiązać w tekście właściwe anchory bo nieumiejętne jego ustawienie przyniesie więcej szkód niż pożytku.
Użytkownik nr: 4,262
Odpowiednie narzędzia można napisać samemu. KazioR podaj tytuł jakiejś aktualnej książki opisującej metody pozycjonowania. Chyba, że masz na myśli książki o marketingu, reklamie, programowaniu.
Użytkownik nr: 5,020
To coś a'la "Dzieci. Jak to się robi". Autor nieznany Techniki pozycjonowania zmieniają sie z miesiąca na miesiąc, więc ja bym się radził bardziej zainteresoć jakimiś branżowymi blogami, forami aniżeli literaturą
Autor: Bartosz Danowski, Michał Makaruk Wydawnictwo: Helion ISBN: 978-83-246-1936-8 Okładka: miękka Liczba stron: 432 Wymiary: 158 x 235 mm Rok wydania: 2009
--------------------
Profesjonalne i Płatne skrypty dla każdego - portale, zaplecze, skrypciki - kliknij > TUTAJ < aby zapisać się do programu partnerskiego!
Lub TUTAJ aby zakupić takie skrypty jak: gry, portale społecznościowe, zaplecza...
Użytkownik nr: 8,240
Ja również polecam książkę Makaruka i Danowskiego bo jest genijalna. Wiele rzeczy znalazłam w niej a nie znalazłam nigdy w necie.. Poza tym pisanie artykułów jest bardziej czasochłonne niż katalogowane
Użytkownik nr: 1,268
KazioR Lipa zapytał o narzędzie wspomagające a nie o Twoje wywody co by lepiej za te 400pln kupił a może już ma pełną biblioteczkę książek o pozycjonowaniu i SOE? bjakb wymień proszę 3 istotne obecnie rzeczy z tej książki, o których nie można poczytać w necie. Książka dla wybitnie początkujących. Jak chcesz pisać sam arty z synonimami kup seobohatera jest w tym bardzo pomocny.