ZAPRASZAM!! WAS ROWNIERZ NA NASZA OFICIALNA STRONE SERWERA WWW.Volta-eq.pl
Zyczymy milego fragowania i duzego lvlowania
balas
Dec 6 2009, 09:07 PM
Pytanie - gdzie jest jakiś mod?
jsmp
Dec 7 2009, 07:51 PM
szczerze to brak tu kogokolwiek modów, adminów, userów
ej ludzie jak by tak rozruszać to syćko na nowo
Kikasek
Dec 7 2009, 10:00 PM
kurde szkoda że właściciel olał to forum, miało potencjał na miarę PiO
Svirus
Dec 12 2009, 12:52 PM
Może gdy więcej ludzi będzie pisało ciekawe tematy, odpowiadało fachowo na zadane pytania to właściciel zainteresuje się tym forum. Trzeba wierzyć w ludzi
jsmp
Dec 12 2009, 01:08 PM
pisalem do admina, ale brak odpowiedzi szczerze w trójkę byśmy mogli rozchulać to foum by choć robiło jakąś alternatywę dla PIO
remikp
Dec 12 2009, 01:17 PM
Jak widzisz, edytowali temat , a ludzie dużo nie piszą no bo i o czym niby? Tutaj nie będziesz miał dziennie 10 nowych i wartościowych tematów. A tych zakładanych, przez tak zwane na PiO "pokemony" , oby było jak najmniej
ToyotaSupra
Dec 12 2009, 04:01 PM
ej, no to proste jak zrobić z tego PiO:
w tym temacie biorą udział remik, balas, jsmp, svirus i kikasek. Zatem - teraz wszyscy wchodzą do google webmasters i zgłaszają - ja kapuję na remika, remik na balasa, balas na jsmp, itd. Potem wbijamy sie na to forum i wylewamy żale, połączone z ogólną spinką.
i mamy PiO
ale rozruszajmy, proszę bardzo
jsmp
Dec 13 2009, 12:11 PM
Dopóki Toya nikt z nas nie dostanie chociażby moda to nie ma to sensu, rozruszamy i nie będzie można sobie radzić z NeoPokemoneo.
napisałem do admina lecz mogę się nie doczekać
remikp
Dec 13 2009, 01:09 PM
Zdawało mi się, że nonim jest modem, jak coś, to ja mogę być 2 bo zaglądam tu przynajmniej raz dziennie.
jsmp
Dec 13 2009, 08:34 PM
również moge być, szczególnie że już i tak jestem na tylu forach modem, adminem, recenzentem że wiekszej różnicy nei będzie przy kolejnym forum
fajnie by było rozruszać interes
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.