Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy serwer
Pozycjonowanie.pl > Pozycjonowanie, promocja serwisów, spamowanie, narzędzia > Pozycjonowanie
pukawka
Zapraszam was na moje ulubione serwery.

WC3FT- 80.72.41.210:27228 STEAM
Diablo - 91.121.167.24:2701 STEAM
ZobieMod - 91.203.134.10:27044 STEAM+NoSteam

ZAPRASZAM!! WAS ROWNIERZ NA NASZA OFICIALNA STRONE SERWERA WWW.Volta-eq.pl

Zyczymy milego fragowania i duzego lvlowania rolleyes.gif

balas
Pytanie - gdzie jest jakiś mod? smile.gif
jsmp
szczerze to brak tu kogokolwiek biggrin.gif modów, adminów, userów smile.gif

ej ludzie jak by tak rozruszać to syćko na nowo biggrin.gif
Kikasek
kurde szkoda że właściciel olał to forum, miało potencjał na miarę PiO sad.gif
Svirus
Może gdy więcej ludzi będzie pisało ciekawe tematy, odpowiadało fachowo na zadane pytania to właściciel zainteresuje się tym forum. Trzeba wierzyć w ludzi wink.gif
jsmp
pisalem do admina, ale brak odpowiedzi smile.gif szczerze w trójkę byśmy mogli rozchulać to foum by choć robiło jakąś alternatywę dla PIO tongue.gif
remikp
Jak widzisz, edytowali temat smile.gif, a ludzie dużo nie piszą no bo i o czym niby? Tutaj nie będziesz miał dziennie 10 nowych i wartościowych tematów. A tych zakładanych, przez tak zwane na PiO "pokemony" , oby było jak najmniej smile.gif
ToyotaSupra
ej, no to proste jak zrobić z tego PiO:

w tym temacie biorą udział remik, balas, jsmp, svirus i kikasek. Zatem - teraz wszyscy wchodzą do google webmasters i zgłaszają - ja kapuję na remika, remik na balasa, balas na jsmp, itd. Potem wbijamy sie na to forum i wylewamy żale, połączone z ogólną spinką.

i mamy PiO smile.gif

ale rozruszajmy, proszę bardzo smile.gif
jsmp
Dopóki Toya nikt z nas nie dostanie chociażby moda to nie ma to sensu, rozruszamy i nie będzie można sobie radzić z NeoPokemoneo.

napisałem do admina lecz mogę się nie doczekać wink.gif
remikp
Zdawało mi się, że nonim jest modem, jak coś, to ja mogę być 2 bo zaglądam tu przynajmniej raz dziennie.
jsmp
również moge być, szczególnie że już i tak jestem na tylu forach modem, adminem, recenzentem że wiekszej różnicy nei będzie przy kolejnym forum tongue.gif

fajnie by było rozruszać interes biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.