emilyoo
Jan 2 2010, 02:16 PM
Tytuł/Nazwa Strony : Anime24 - Twoje źródło wiedzy o anime i mandze
Opis : Strona jest poświęcona Anime & Mandze . Znajdują się na niej recencje , newsy , opisy oraz odcinki anime .
Mamy również forum pod mybb , które jest kompatybilne z portalem (jedna rejestracja i konto na portalu i na forum) .
Mamy autorski cms. Który został specjalnie napisany pod tego typu serwis . Są jeszcze pewne małe błędy ale powoli je usuwamy . Na razie skupiamy się nad wyglądem i funkcjonalnością.
Uwagi : Brak
Link :
www.anime24.net
bioevo
Jan 5 2010, 05:11 PM
Nie jestem fanem anime, lecz stronka ogólnie w porządku, ładny layout
ShadowMe
Jan 6 2010, 11:56 AM
Ciekawa ale mało tego jest. Ogolnie sekcja Download nie działa.
emilyoo
Jan 14 2010, 01:49 PM
Tak racja , download jest aktualnie wyłączony . To z tego powodu ,że zbieramy do niego pliki . Było by łatwiej gdyby nie licencje .
Dlatego download wystartuje później niż cała strona .
Dzięki za oceny .
A i może ktoś ocenić z racji ,że to forum seo . Dane strony ?
Słowa kluczowe :
anime24, amime , bajki , odcinki online , Elfen Lied , Emil Węgliński , Kuras Maksym , manga , free anime , nowe odcinki
Opis:
Anime24.net - Oglądaj za darmo odcinki twoich ulubionych anime. Dla naszych fanów stworzyliśmy również forum , galerię tapet anime , artykuły oraz recenzje.
Svirus
Jan 19 2010, 04:09 PM
Jak dla mnie dobra, może kolor czcionki w boksach menu jest zbyt ciemny.
Opis strony stwórz jakiś unikalny bo z tego co widzę to tez w toplistach do których dodawałeś portal, jest on widoczny.
emilyoo
Feb 6 2010, 07:45 PM
Zmieniliśmy kolor linków w panelach (kod - #0060FF)
To jest przykładowy tekst
Oraz poprawiliśmy wygląd pod wszystkimi wersjami FF , IE sobie darowaliśmy bo to najgorsza przeglądarka która sama w sobie ma błędy .Tak więc ten pasek w topie nie jest już widoczny .
Svirus
Feb 12 2010, 10:23 PM
Teraz jest lepiej, przynajmniej dla mnie.
emilyoo
May 23 2010, 09:36 PM
Odświeżam , ponieważ liczę na więcej ocen które pozwolą mi udoskonalić projekt .
Lagotek
May 26 2010, 11:34 AM
ja dodam cos od siebie, zauwazylem ze strona jest zrobiona na zasadzie barw czern,szarosc/niebieski, wg mnie oczy strasznie mecza sie z niebieska czcionka na ciemnym np czarnym tle, wiec proponowalbym zmiane czcionki niebieskiej na inny kolor np bialy badz lekko szary, a zeby zachowac ta tonacje czern/niebieski wkomponuj niebieski kolor w inne elementy strony
emilyoo
Jun 30 2010, 07:50 PM
Masz rację co do czcionki , jednak całość i tak jest lepsza dla oczu niż np. jakiś biały skin .
Na niektórych typach ustawień graficznych faktycznie kolor fontu może być trochę męczący .
jednak to się zmieni , zostały stworzone dwa layouty z tych dwóch wybierzemy jeden do kodowania , na pewno do końca wakacji wszystko już będzie dobrze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.