Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona spadła niewiadomo gdzie :(
Pozycjonowanie.pl > Pozycjonowanie, promocja serwisów, spamowanie, narzędzia > Pozycjonowanie
tomicky
Witam wszystkich.

Zakładając stronę mojej firmy o dziwo po wpisaniu w Google pojawiała się jako 4-5. Później po zmianach serwera oraz wyglądu strony spadła nie wiadomo gdzie i gdyby nie strony lub katalogi gdzie dodałem moją firmę branżowo to w ogóle nie dał by się jej odszukać.
Teraz istnieje tylko dzięki adwords i innych stronach.

Nie wymagam aby znajdowana była po słowach kluczowych od razu ale nawet po wpisaniu pełnego adresu hrtraining.pl nie ma linku do strony głównej.

Chodzi o stronę www.hrtraining.pl

Może ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić ?
Joseph
Każda nowa strona dostaje fresh-bonus tzn przez jakies 2 tygdnie wyskakuje wysoko , tylko po to aby zlecieć na sam koniec

Co z tym zrobić ?
Cierpliwie pozycjonować /dodawać linki i czekać
Svirus
Jak to jest strona firmowa to po co Ci te śmieszne linki w stopce?
mad
Ja tu widzę kilka problemów.Po pierwsze yahoo pokazuje całe 18 linków do strony, czyli tyle co nic, po drugie na tej stronie prawie nic nie ma, co google ma indeksować?Dodaj więcej tekstu.No i wyrzuć te linki ze stopki.
Basia81
Witam,

po pierwsze zainwestuj w dobry serwer, bo ciągle jakieś błędy wyskakują. Po drugie wzbogać tekst na stronie o pozycjonowane hasła i linkuj systematycznie.
zaistnieć
www.zaistniej-e.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.