tomicky
Jan 22 2010, 10:41 AM
Witam wszystkich.
Zakładając stronę mojej firmy o dziwo po wpisaniu w Google pojawiała się jako 4-5. Później po zmianach serwera oraz wyglądu strony spadła nie wiadomo gdzie i gdyby nie strony lub katalogi gdzie dodałem moją firmę branżowo to w ogóle nie dał by się jej odszukać.
Teraz istnieje tylko dzięki adwords i innych stronach.
Nie wymagam aby znajdowana była po słowach kluczowych od razu ale nawet po wpisaniu pełnego adresu hrtraining.pl nie ma linku do strony głównej.
Chodzi o stronę www.hrtraining.pl
Może ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić ?
Joseph
Jan 25 2010, 08:35 AM
Każda nowa strona dostaje fresh-bonus tzn przez jakies 2 tygdnie wyskakuje wysoko , tylko po to aby zlecieć na sam koniec
Co z tym zrobić ?
Cierpliwie pozycjonować /dodawać linki i czekać
Svirus
Jan 25 2010, 03:08 PM
Jak to jest strona firmowa to po co Ci te śmieszne linki w stopce?
mad
Jan 28 2010, 10:45 AM
Ja tu widzę kilka problemów.Po pierwsze yahoo pokazuje całe 18 linków do strony, czyli tyle co nic, po drugie na tej stronie prawie nic nie ma, co google ma indeksować?Dodaj więcej tekstu.No i wyrzuć te linki ze stopki.
Basia81
Jan 29 2010, 11:37 AM
Witam,
po pierwsze zainwestuj w dobry serwer, bo ciągle jakieś błędy wyskakują. Po drugie wzbogać tekst na stronie o pozycjonowane hasła i linkuj systematycznie.
zaistnieć
Mar 26 2010, 04:45 PM
www.zaistniej-e.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.