Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co muszę umieć by sie za to wziąć ?
Pozycjonowanie.pl > Pozycjonowanie, promocja serwisów, spamowanie, narzędzia > Pozycjonowanie
ghost3919
Słuchajcie jest sprawa jestem zielony w tych sprawach. Chciałbym sie wziąć z pozycjonowanie ale nawed nie mam żadnej strony internetowej.
Bardzo bym chciał by ktoś mi pomógł o odpowiedział na pare pytań:

-Jak zrobić fajna strone (jakim programem i co trzeba to tego mieć i umieć)?
-Co jak juz ją zrobie? (jak sie ją "wprowadza" do sieci, zażądzać i wogóle)?
-Jak potem ja modyfikować tak jak to opisujecie z tymi linkami i wogóle?

Prosze o jakieś porady smile.gif
remikp
strony nie robi sie programem. sa do tego edytory jesli juz. Zacznij od poznania htmla, potem php nastepnie css sie przyda.
balas
Zacznij od nauki języka polskiego (później polecam angielski i dowolny inny na dokąłdkę). Jeśli strony będziesz robił na takim poziomie na jakim napisałeś ten temat to lepiej się za to w ogóle nie bierz - szkoda czasu Twojego i potencjalnych ludzi odwiedzających Twoje strony.
karaluch
CYTAT(ghost3919 @ Feb 12 2010, 08:21 PM) *
Słuchajcie jest sprawa jestem zielony w tych sprawach. Chciałbym sie wziąć z pozycjonowanie ale nawed nie mam żadnej strony internetowej.
Bardzo bym chciał by ktoś mi pomógł o odpowiedział na pare pytań:

-Jak zrobić fajna strone (jakim programem i co trzeba to tego mieć i umieć)?
-Co jak juz ją zrobie? (jak sie ją "wprowadza" do sieci, zażądzać i wogóle)?
-Jak potem ja modyfikować tak jak to opisujecie z tymi linkami i wogóle?

Prosze o jakieś porady smile.gif

zacznij od nauki html i css

w między czasie kup domenę i serwer a następnie zainstaluj sobie na niej blog oparty na wordpress
ghost3919
Dziekuje biore sie do roboty smile.gif ale równiesz czekam na dalsze instrukcje smile.gifsmile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.