Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Promocja programu Adder 7- ktoś coś wie?
Pozycjonowanie.pl > Pozycjonowanie, promocja serwisów, spamowanie, narzędzia > Pozycjonowanie
jagielonka
Mam pytanie,

Ostatnio zainteresowałam się auto pozycjonowaniem i z tego co czytam to znacznie ułatwia sprawę. Rozeznałam się cenach takiej przyjemności i są one bardzo różne, ale natrafiłam na moim zdaniem okazyjną promocję programu Adder 7. Podobno w nocy od godziny 2:00 do godzin 4:00 cena programu wynosi 249zl. Czy ktoś coś o tym wie więcej, albo korzystał w tej promocji?

Pozdrawiam!
balas
CYTAT(jagielonka @ Jun 17 2010, 12:42 PM) *
Mam pytanie,

Ostatnio zainteresowałam się auto pozycjonowaniem i z tego co czytam to znacznie ułatwia sprawę. Rozeznałam się cenach takiej przyjemności i są one bardzo różne, ale natrafiłam na moim zdaniem okazyjną promocję programu Adder 7. Podobno w nocy od godziny 2:00 do godzin 4:00 cena programu wynosi 249zl. Czy ktoś coś o tym wie więcej, albo korzystał w tej promocji?

Pozdrawiam!

Adder7 to nieporozumienie, zajrzyj sobie na PiO i znajdź temat o ty sofcie - praktycznie każdy narzeka a niektórzy planują pozew zbiorowy przeciwko autorom. Ja na Twoim miejscu bym rozważył zakup Publikera, sam mam dwie licencje i polecam, zresztą jak większość użytkowników smile.gif

pozdrawiam
ToyotaSupra
http://www.forum.optymalizacja.com/index.p...2086&st=345

hehehehe :-) faktycznie pozwy koledzy przygotowują... wink.gif i słusznie ! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.