Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Intour.pl - Serwis turystyczny
Pozycjonowanie.pl > Inne > Strony do oceny
Intour
Od roku buduję serwis turystyczny i chciałbym poznać wasze opinie.

strona: Noclegi, ciekawostki, imprezy
bjakb
Nie ma się czego przyczepić bo robota wygląda na profesjonalną wink.gif
Intour
Dzięki rolleyes.gif wciąż pracuję nad serwisem a wyszła mi niezła kobyła. A chciałem zacząć od czegoś mniejszego ...
MaxPan
skrypt sam pisałeś?
Intour
Tak, nie mogłem znaleźć czegoś odpowiedniego, a stawianie na jakimś frameworku i rozgryzanie jego opcji pewnie podobnie by zajęło
rubis
Szczerze mówiąc to wyróżnia się na plus w masie pseudo turystycznych serwisów. Jeśli mogę się do czegoś przyczepić to do tego "latającego" menu pod głównym obrazkiem. Jeżeli już ma być przewijane to proponowałbym żeby odbywało się to trochę wolniej - najlepiej ze strzałkami po bokach. Ale najlepiej chyba by było gdyby to było stałe menu.
Paq
To prawda, strona wygląda bardzo dobrze i jeszcze lepiej spełnia swoją funkcję. Spory i przejrzysty serwis, ale zgadzam się ze zdaniem @ rubis, coś z tym menu warto byłoby zrobić. Myślę, że sprawdziłoby się stałe menu lub takie, które przewija się bardziej subtelnie. Tak czy inaczej, gratuluję udanego projektu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.