Strona 1 z 1
Nowy unikatowy program partnerski www.sellers.pl
#1 Guest_Luwdik_*
Napisano 08 listopad 2006 - 12:57
Witam
Bardzo mi miło poinformować o powstaniu nowego unikatowego programu partnerskiego w polskim internecie.
Program partnerski prowadzony jest przez firme MF Electronics i promuje produkty oferowane przez w/w firmę.
Unikalność programu partnerskiego polega na fakcie prowadzenia sklepów internetowych przez partnerów. Każdy partner może bardzo prosto, za darmo zainstalować na swoim serwerze sklep internetowy oferowany przez MF Electronics. Sklep taki będzie posiadał dokładnie taki sam asortyment jak sklep MF Electronics ( www.iph.pl ).
Rola partnera zawęża się tylko do zainstalowania skryptu oraz promowaniu sklepu, ponieważ kontaktami z klientami, sprzedażą, spedycją zajmuje się MF Electronics.
Zapraszamy serdecznie na stronę systemu:
http://www.sellers.pl
pozdrawiam
Bardzo mi miło poinformować o powstaniu nowego unikatowego programu partnerskiego w polskim internecie.
Program partnerski prowadzony jest przez firme MF Electronics i promuje produkty oferowane przez w/w firmę.
Unikalność programu partnerskiego polega na fakcie prowadzenia sklepów internetowych przez partnerów. Każdy partner może bardzo prosto, za darmo zainstalować na swoim serwerze sklep internetowy oferowany przez MF Electronics. Sklep taki będzie posiadał dokładnie taki sam asortyment jak sklep MF Electronics ( www.iph.pl ).
Rola partnera zawęża się tylko do zainstalowania skryptu oraz promowaniu sklepu, ponieważ kontaktami z klientami, sprzedażą, spedycją zajmuje się MF Electronics.
Zapraszamy serdecznie na stronę systemu:
http://www.sellers.pl
pozdrawiam
Napisano 08 listopad 2006 - 02:49
hmm moglibyście sprecyzować punkt dotyczący łamania regulaminu:
Szczególnymi, najważniejszymi przypadkami łamania regulaminu są:
1. Nieodpowiednia szata graficzna na stronie sklepu Partnera
2. Udzielanie informacji związanych z ofertą Operatora klientom
3. Działania promocyjne niezgodne z Polskim Prawem
4. Działanie na szkodę mienia Operatora
chodzi mi o punkt 4...bo tak program jest ok...bedzie gdzie polski traffic słać...
Szczególnymi, najważniejszymi przypadkami łamania regulaminu są:
1. Nieodpowiednia szata graficzna na stronie sklepu Partnera
2. Udzielanie informacji związanych z ofertą Operatora klientom
3. Działania promocyjne niezgodne z Polskim Prawem
4. Działanie na szkodę mienia Operatora
chodzi mi o punkt 4...bo tak program jest ok...bedzie gdzie polski traffic słać...
#3 Guest_Luwdik_*
Napisano 08 listopad 2006 - 03:08
Chodzi o to żeby na stronie/sklepie nie wrzucać na przykład zdjęć gołych pań i treści nie związanych ze stroną, o to żeby ludzie chętnie przychodzili do tego sklepu.
#4 Guest_Przemysław Rejf_*
Napisano 10 listopad 2006 - 01:19
Wygląda ciekawie, ale jestem ciekaw czy również przejdzie kupno telewizorów LCD i innych tego typu "gadżetów" ;-)
#5 Guest_Luwdik_*
Napisano 10 listopad 2006 - 01:58
Telewizory LCD cieszą się od paru miesięcy bardzo dużą popularnością ( wchodzę telewizje HD ), całkiem duża część klinetów to właśnie nabywcy LCD TV. Myśle że warto to wypromować tym bardziej, że nie jest to tani towar (więc i prowizje nie małe).
#6 Guest_Przemysław Rejf_*
Napisano 10 listopad 2006 - 10:52
I tutaj mam wątpliwości,
bo cięzko chyba sprzedać produkt o wysokiej wartości ponad 5 tyś pln tak od "o" wiec będzie pare sprzedaży na mc - max ?
bo cięzko chyba sprzedać produkt o wysokiej wartości ponad 5 tyś pln tak od "o" wiec będzie pare sprzedaży na mc - max ?
#7 Guest_Noobie_*
Napisano 10 listopad 2006 - 11:35
Myśle że warto to wypromować tym bardziej, że nie jest to tani towar (więc i prowizje nie małe).
Zgadzam sie w 100% - jakbym mial taki program tez chcialbym go wypromowac
I tutaj mam wątpliwości,
Jezeli to pytanie na koncu i skierowane do Ludwika - to z calym szacunkiem... ale nie widze zebys dostal w 100% pelna odpowiedz poniewaz czynnikow jest masa
a glowny to ilosc traffiku i jego jakosc
Napisano 06 grudzień 2006 - 10:00
Witam!
Program jest ok tylko zbyt dlugi okres oczekiwania na zatwierdzienie witryny
Program jest ok tylko zbyt dlugi okres oczekiwania na zatwierdzienie witryny
szukasz programu do spamowania? Za 450$ możesz takowy nabyć i zarabiać już od pierwszego uruchomienia! klik
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
Napisano 07 marzec 2009 - 07:22
Nikt ci nie kupi telewizora za 5 tys przez net... Ludzie musza isc obejrzec, albo zaufac komus kogo znaja i ten ktos ma sklep...
Wpadłem tu tylko zobaczyć, jak oszukujecie programy partnerskie, w tym i ten, w którym pracuję. Dziękuję za informacje:).
Napisano 12 marzec 2009 - 05:43
Nie działa już program
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 17 marzec 2009 - 03:16
CYTAT(Sploit @ Mar 7 2009, 07:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nikt ci nie kupi telewizora za 5 tys przez net... Ludzie musza isc obejrzec, albo zaufac komus kogo znaja i ten ktos ma sklep...
po chooj odswiezasz topic sprzed trzech lat ?
Napisano 17 marzec 2009 - 03:56
CYTAT(wdzziomek @ Mar 17 2009, 03:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
po chooj odswiezasz topic sprzed trzech lat ?
Zapewne dlatego, że "nie był zamknięty"...
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc