Strona 1 z 1
Gdzie podać numer konta
#3 Guest_Gość_*
Napisano 27 marzec 2006 - 05:38
W Payment settings w Define new payment template wybierasz Wire i tam wypelniasz odpowiednie dane
Tam jest takie coś:
Wire transfer - fee 30 €
Western Union - WU fee
Które mam wybrać? 30 € to kilka razy więcej niż zarobię przez ten czas, więc to odpada. A czym jest ta druga pozycja?
#5 Guest_Gość_*
Napisano 27 marzec 2006 - 07:08
Napisano 27 marzec 2006 - 08:45
to co cos w rodzaju konta internetowego do ktorego dostajesz normalna Vise Electron, zajrzyj na http://www.epassporte.com Powinienes tez uzywac google'a nie tylko do spamowania
#7 Guest_Gość_*
Napisano 28 marzec 2006 - 09:34
to co cos w rodzaju konta internetowego do ktorego dostajesz normalna Vise Electron, zajrzyj na http://www.epassporte.com Powinienes tez uzywac google'a nie tylko do spamowania
Mam już jedną Vise Electron. Po co mi kolejna... Są może jeszcze jakieś inne sposoby optrzymywania pieniedzy bez dodatkowych opłat itd.?
Napisano 28 marzec 2006 - 10:46
Osobiście do rączki w samochodzie ;-)
Napisano 28 marzec 2006 - 11:11
Mam już jedną Vise Electron. Po co mi kolejna... Są może jeszcze jakieś inne sposoby optrzymywania pieniedzy bez dodatkowych opłat itd.?
Wszystkie sposoby platnosci masz podane jak na tacy, jedne sa drozsze inne tansze.
Najtansza i najwygodniejsza forma jest epassporte.
Kto Ci wydal vise.e tak wielka ze nie masz miejsca na druga?
Dla scislosci jeszcze powiem ze od epassa karty sie nie DOSTAJE a trzeba za nia zaplacic.
Napisano 10 grudzień 2006 - 03:18
A to że musisz zapłacić podatek od kasy którą dostaniesz :]
Jeśli Ci pomogłem to zapisz się pod szczęśliwy numerek PeakClick.com
Napisano 19 styczeń 2007 - 02:17
A jak jest z podatkiem ja paypal'u? Teraz ten sposób jest darmowy wiece...?
Darmowe pozycjonowanie
Programowanie - eProg.pl - forum programistyczne dla zaawansowanych i początkujących
Opisy GG - Wyselekcjonowane najlepsze opisy w sieci!
Programowanie - eProg.pl - forum programistyczne dla zaawansowanych i początkujących
Opisy GG - Wyselekcjonowane najlepsze opisy w sieci!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź