Pozycjonowanie.pl: copyright infrigment - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

copyright infrigment Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   gemini 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 62
  • Rejestracja: 04-kwiecień 06

Napisano 07 kwiecień 2006 - 06:08

Witam,

Dzisiaj otrzymalem takiego oto maila w sprawie jednego spamu:

QUOTE


Without Prejudice

TO: Date: April 7, 2006

[dane osobowe wyciete smile.gif]

http://www.westin-hotel-cancun-mexico.4travell.com

Dear Sir/Madam:

We are writing on behalf of Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc., and its affiliates, owners of the famous trademark SHERATON, STARWOOD, W HOTELS, WESTIN, and BLISS ("Startwood") in the United States, Vietnam, and throughout the world.

It has come to our attention that you registered the domain name www.westin-hotel-cancun-mexico.4travell.com ("Domain name”). Starwood takes its intellectual property rights seriously, and hereby demands that you immediately transfer the Domain Name to Starwood. You may indicate your agreement to the above by replying to Starwood within seven (7) days from the date of this e-mail, and by including your initials where indicated below. Failing to hear from you within seven (7) days, Starwood reserves all rights in equity and law to take further action.

Domain Name Enforcement

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.

1111 Westchester Avenue

White Plains, NY 10604

U.S.A.

---------------------------------------------------------

On behalf of the Domain Name owner and registrant, we hereby transfer all right, title, and interest to the Domain Name to Starwood. INITIALS: ____________


Czesto dostajecie podobne maile?
W USA, pewnie taka firma niezle komus nabruzdzic w sadzie, pytanie jak jest w Polsce/Europie?
Reagujecie na takie maile czy olewacie?
Wszelkie rady i sugestie mile widziane smile.gif
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Artooreq 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 107
  • Rejestracja: 23-marzec 06

Napisano 07 kwiecień 2006 - 06:38

Witaj Gemini tongue.gif

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Noobie 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 418
  • Rejestracja: 24-luty 06

Napisano 07 kwiecień 2006 - 06:39

Tu ci sie doczepili do nazwy subdomeny...
Takiego czegos jeszcze nie mialem...

Jakis czas temu jedynie mailowalem z firma w sprawie ich zastrzezonego znaku...

Mialem domene ktora byla do zludzenia podobna do ich zastrzezonej nazwy ... po kilku mailach zrozumieli iz nie mam zamiaru sie pod nich podszywac ani dzialac na ich szkode wiec rozstalismy sie w pokoju wink.gif

Pozdrawiam
Jak slac traffik to tylko do PeakClick.com - SignUp
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   mbojan 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 548
  • Rejestracja: 02-luty 06
  • Location:.
  • Interests:.

Napisano 07 kwiecień 2006 - 07:05

a juz nic smile.gif
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
0

#5 Guest_Maddox_*

  • Grupa: Guests

Napisano 07 kwiecień 2006 - 07:59

dostaje takie maile a nawet prawdziwe listy caly czas

zwykle je zlewam chyba ze dostaje maila od providera ze mam usunac strone, wtedy usuwam
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   pimp 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 34
  • Rejestracja: 09-marzec 06

Napisano 07 kwiecień 2006 - 08:09

mam dokladnie tak jak maddox, reaguje dopiero jak provider sie czepia
generalnie to provider tez czesto olewa te skargi
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych