Witam mam mały a może i duzy problem:( Mianowicie stworzyłem jakiś tam serwis internetowy i zacząlem sam go pozycjonować. Niestety moja świadomośc jak to się robi ograniczała się do kilku słów od znajomych (dodawaj do różnych katalogów) Niestety nie wiedziałem i nadal nie wiem czy jest różnica w tym że konkretny link dodaje się z www czy bez:( Co prawda stronka pojawiła się w googlach więc nie przejmowałem się tym zbytnio:) Teraz co prawda też nie mam na co narzekać bo po wpisaniu interesującego mnie słowa mój serwis wyskakuje na 5-10 miejscu:) ale chciałbym się dowiedzieć czy to że czasami dodawałem link z www a czasami bez ma wpływ na pozycję od kilku miesięcy mam PR 3 i mimo moich starań wcale nie wzrasta. Ostatnimi czasy dodaje tylko z przedrostkiem www a google mimo to pokazują w wyniku bez www Proszę o podpiwedź co zrobić z tym fantem i czy gdyby wszystkie wpisy były z www pozycja byłaby wyższa:)
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Strona 1 z 1
czy jest różnica dla googli
#2 Guest_Noobie_*
Napisano 09 kwiecień 2006 - 08:38
dla googla to o czym mowisz jakis czas temu robilo roznice.. obecnie moim zdaniem juz nie bo w chwili obecnej uporali sie z tym juz...
wnioskuje to po wartosciach PR dla stron - wczesniej byly przewaznie rozne dla linka : domena.pl i : www.domena.pl
Obecnie nie ma roznicy wedlog mnie
Pozdrawiam
Marek
wnioskuje to po wartosciach PR dla stron - wczesniej byly przewaznie rozne dla linka : domena.pl i : www.domena.pl
Obecnie nie ma roznicy wedlog mnie
Pozdrawiam
Marek
Napisano 13 kwiecień 2006 - 02:01
Ja zawsze dodawałem wszystkie linki w jeden sposób - jak do tej pory nigdzie nie widziałem żadnej oficjalnej potwierdzonej informacji, że dla szukarek to czy linki czasem są z www a czasem bez już nie ma znaczenia, więc sądzę, że bezpieczniej jest zawsze tak samo linkować i już
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 14 kwiecień 2006 - 08:13
adres z www i bez www to zawsze bedą dwie różne strony, bo strona.pl to domena główna a www.strona.pl to subdpmena i możesz na niej umieścić zupełnie inny content niż na strona.pl
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc