-
4 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
PeakClick?? Kilka pytań
Napisano 25 styczeń 2007 - 01:04
Pytania:
1. Co to jest doorway, jak to działa i jak to wygląda (mógłby ktoś podać jakiś przykład,link)?
2. Czy zeby zrarobić coś w PeakClicku trzeba znać PHP albo HTML albo Jave lub jakis inne jezyki?
3. Czy te strony co są podane w panelu PC tj. "Other tools" to są moje strony do zarbiania?
4. Jak rozpowszechnić strone w ameryce?
5. Trzeba uzyc jakiegoś amerykańskiego pozycjonowania?
6. Ile trzeba zarobić aby zarobioną kase wypłacić?
7. Co to jest feed?
8. Jak zdobyc ten Feed Advanced?
Bardzo prosiłbym o odpowiedzi, jesli nawet nie chce wam się pisać to przynjmniej podajcie linki gdzie konkretnie bede mógł znaleć podowiedzi na moje pytania. Z góry dzięki!
Napisano 25 styczeń 2007 - 01:47
Bardzo prosiłbym o odpowiedzi, jesli nawet nie chce wam się pisać to przynjmniej podajcie linki gdzie konkretnie bede mógł znaleć podowiedzi na moje pytania. Z góry dzięki!
Pod tym linkiem znajdziesz wszystkie odpowiedzi:
podstawy spamowania
kolejny ........
pamietaj zeby dobrze markova wychować/wychodować od małego
Napisano 25 styczeń 2007 - 12:18
Ale oddychamy.. wdech..wydech..ufff..
Dobra pozbierałem sie i moge ci odpowiedzieć:
Doorway
JAkbyś dalej nie wiedział to polecam wejśc na 2 stronke od góry ;]
Doobra kontynuujemy:D Jak ja lubie prowokacje..
PRZYKLEJONE TEMATY
Napisano 26 styczeń 2007 - 11:18
Napisano 26 styczeń 2007 - 04:48
Dokładnie tak
Tylko zanim to zrobisz to polecam żebyś miał jakąś kase na koncie już.
Powiedzmy 40$ i możesz podać jeszcze źródło trafficu np.
Napewno Ci zatwierdzą
Napisano 26 styczeń 2007 - 11:14
Co to jest ten traffic? Bo czytałem forum i wywniskowałem ze to jest ruch na stronie, dobrze?
Ale kurcze $40 to jest dla mnie duzo
A tak wogóle co bede miał lepszego gdy mnie zatwierdza??
Napisano 27 styczeń 2007 - 11:48
Tzn. podajesz strony z jakich ludzie wchodzą żeby coś wyszukać, np adresy doorway'ow.
40$ to nie jest tak wiele może na początku Ci się tak wydaje, ale stosunkowo szybko można tyle zdobyć.
Z zatwierdzenia nie masz nic lepszego. Poprostu jesteś zatwierdzony i jesteś kompletnym członkiem systemu. Tj. wiesz, że dostaniesz swoją zarobioną kase
Napisano 27 styczeń 2007 - 11:47
POZDRAWIAM!
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
Napisano 28 styczeń 2007 - 12:54
A jeszcze gdyby mnie nie zatwierdzili to moge jeszce potem próbować?
Napisano 28 styczeń 2007 - 01:10
Napisano 28 styczeń 2007 - 10:23
Do generowania doorów służą odpowiednie skrypty. Musisz sobie taki napisać albo go kupić. Jeśli chcesz to zagadaj na pw a mogę Ci odsprzedac fajny skrypt do robienia doorów.
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
Napisano 28 styczeń 2007 - 04:11
NIe generuje spamu bo męczę się nad spamiarka gb. Co z tego, że wygeneruje 200k spamu jak niemam jak tego zaindeksowac ani w szukarce usawic na dobrej pozycji? Własnie wygenerowałem innym skryptem 60k postron pod farmy. Mam zamiar dodawac je adderem do katalogów żeby mi je ładnie zaindexowało.
Ale musze powiedziec, że tego skryptu dospamowania guestbooków to napisac nie mogę.
biznes plany
Napisano 28 styczeń 2007 - 04:50
Napisz z czym sonie nie radzisz przy tym sofcie.
Napisano 28 styczeń 2007 - 09:15
Nie jestem pewien czy powinien on dzialac w ten sposób. Cz jest jakis inny sposób by zastąpic niektóre elementy jakimis szybszymi bardziej wydajnymi.
Wedłóg mnie taki skrypt działał by tak:
-zbieram baze guestbooków (to nie problem)
-skrypt wchodzi z pętli na kolejnego gb i wysyla dane metoda POST z odpowiednimi danymi i tu jest problem bo jak zdefinniuje jakies pola to jeśli w guestbooku będzie nazwa jakas inna np. zamiast email bedzie mail to już skrypt nie doda mojego wpisu wiec tu musial bym z kazdej stronki wyssac wyr. reg. nazwy pól formularzy.
-zmiana proxy co jakis czas i tu zupelnie niewiem jaką funkcje zastosowac
Chyba tak ten skrypt by musiał działać.
Jescze poruszę ostatnią kwestię, mianowicie chodzi o zapytania do wyciągania adresów guestbooków. Jak dam np. inurl:guestbook.php+jakies imie to wyciaga ładnie gb ale to sa linki gdzie wcale niema ksiąg gości
Zyga jesli możesz to odezwał bym sie do ciebie na gg jeśli nie było by to moim naduzyciem twojej dobrej woli jaką okazałes mi oferując swoją pomoc
biznes plany
Napisano 28 styczeń 2007 - 11:24
A sam spamer powinien dodawać już do przygotowanej listy najlepiej losowe linkami z anchorem + jeszcze może troche testu ale zależy ile można d danym gb wcisnąć.
Po dodaniu powinien sprawdzić czy wpis się pojawił, jeżeli nie to znowu kosmos, ale te fakowe linki można sobie zapisywać żeby potem nowo zebrane przy ich pomocy czyścić z tych złych i to wsio.
Udostępnij ten temat:
-
4 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc
Dodaj odpowiedź