Strona 1 z 1
ile jest warte 10 000 stron zaindexowanych?
Napisano 26 styczeń 2007 - 02:08
Ile jest warty link na 10 000 stronach zaindexowanych na miesiąc?
Napisano 26 styczeń 2007 - 02:44
10 000 stron jako normalny wynik / nie uzupelniajacy =~ 40(netto)
Napisano 29 styczeń 2007 - 10:03
Pytanie do Vorna.
Ile potrzeba normaline zaindexowanych podstron w google by umiesczac na tym linki i indexować z tego spamy? Pytam bo buduje własne farmy. Oczywiście chodzi mi tylko o zaindexowane strony bez jakis pozycji itp.
Oczywiście chodzi mi tu o szubką indexacje spamu.
Ile potrzeba normaline zaindexowanych podstron w google by umiesczac na tym linki i indexować z tego spamy? Pytam bo buduje własne farmy. Oczywiście chodzi mi tylko o zaindexowane strony bez jakis pozycji itp.
Oczywiście chodzi mi tu o szubką indexacje spamu.
szukasz programu do spamowania? Za 450$ możesz takowy nabyć i zarabiać już od pierwszego uruchomienia! klik
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
Napisano 29 styczeń 2007 - 10:06
artcolection a na czym budujesz te farmy? jaki content jesli mozna wiedziec?
Black Hat - the only right way. <i>GCT</i>
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Napisano 30 styczeń 2007 - 10:30
content z findarticles.com stawiam je na własnym serwie jedna z nich jest na www.*****
szukasz programu do spamowania? Za 450$ możesz takowy nabyć i zarabiać już od pierwszego uruchomienia! klik
biznes plany
biznes plany
Napisano 30 styczeń 2007 - 10:52
http://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search hm coś nie tak.
Do indexacji najlepiej używać dobrych linków. Jeden link na stronie z dużym PR może więcej zdziałać niż 10 000 linków na marnych indexach. Kup sobie linka z PR6 (widziałem po 6$/m) i ciesz się zaindexowanym spamem. Ja tam olewam takie 'farmy' jak --. Rób sobie prawdziwe spamy, dobre spamy trzymają się b. długo (np parę lat). Jak nie masz skryptu do generowania spamów poczekaj chwilkę ja za jakiś czas udostępnię generowanie spamów, które są czytane przez google jako dobra strona :>
Do indexacji najlepiej używać dobrych linków. Jeden link na stronie z dużym PR może więcej zdziałać niż 10 000 linków na marnych indexach. Kup sobie linka z PR6 (widziałem po 6$/m) i ciesz się zaindexowanym spamem. Ja tam olewam takie 'farmy' jak --. Rób sobie prawdziwe spamy, dobre spamy trzymają się b. długo (np parę lat). Jak nie masz skryptu do generowania spamów poczekaj chwilkę ja za jakiś czas udostępnię generowanie spamów, które są czytane przez google jako dobra strona :>
Napisano 30 styczeń 2007 - 02:02
a jak będe linkował z wartościowych stron do spamów to te wartościowe strony nie dostaną za to jakiegoś bana, typu utrata mocy linków czy spadek spadek PR ??
Napisano 30 styczeń 2007 - 05:00
Vorn jak możesz to usuń ze swojego posta adres mojej stronki
Generator doorów mam własnoręcznie napisany
tylko teraz męcze się nad spamiarka gb. Co do tych linków za 6$ to bym chętnie kupił więc jak masz namiary na to to bardzo chętnie przyjme
Generator doorów mam własnoręcznie napisany
biznes plany
biznes plany
Napisano 30 styczeń 2007 - 07:18
Vorn jak możesz to usuń ze swojego posta adres mojej stronki
hahah już się znalazł życzliwy polaczek i naklikał?
Napisano 30 styczeń 2007 - 07:36
jescze nie ale to tak na wszeli wypadek
biznes plany
biznes plany
Napisano 31 styczeń 2007 - 10:49
juz
http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=58 tu są dość dobre linki. Jest jeden problem, trzeba mieć konto przez 14 dni i 25 postów aby postować na buy,stell,trade ;/ a do tego znać angielski z którym ja mam problem
Napisano 31 styczeń 2007 - 10:55
THX
no mój angielski też jest słaby
chyba jednak pomęczę się z gb
no mój angielski też jest słaby
biznes plany
biznes plany
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc