Panowie mam pytanie bo juz wiem jak wszystko ze spamowaniem i pozycjonowaniem i chcialem sie w PC zarejestrować ale... potrzebne mi konto w epassie hm ktoś napisał ze w PC zrobią to błyskawicznie ale mam im wysłać maila tak?? hmm ok tylko po polsku czy po angielsku?? a no i jeszce przy rejestracji w PC pytaja o adres stronki... a ja zadnej nie mam jeszcze zadnej ;] wezcie coś podpowiedzcie
Strona 1 z 1
epass pomożcie
Napisano 30 styczeń 2007 - 07:38
SIEMA.
Panowie mam pytanie bo juz wiem jak wszystko ze spamowaniem i pozycjonowaniem i chcialem sie w PC zarejestrować ale... potrzebne mi konto w epassie hm ktoś napisał ze w PC zrobią to błyskawicznie ale mam im wysłać maila tak?? hmm ok tylko po polsku czy po angielsku?? a no i jeszce przy rejestracji w PC pytaja o adres stronki... a ja zadnej nie mam jeszcze zadnej ;] wezcie coś podpowiedzcie
a i jeszce w epassie mi konto założa a pin to do domu mi przyjdzie?? i czy PC podawac prawdziwe dane..?? moze was to smieszy ale se martwie
POMOCY
Napisano 30 styczeń 2007 - 09:00
zagadaj do mnie na gg to ci wszystko wytłumaczę
gg 1150429 zawsze na niewidoku
gg 1150429 zawsze na niewidoku
szukasz programu do spamowania? Za 450$ możesz takowy nabyć i zarabiać już od pierwszego uruchomienia! klik
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
Napisano 30 styczeń 2007 - 11:48
SIEMA.
potrzebne mi konto w epassie hm ktoś napisał ze w PC zrobią to błyskawicznie ale mam im wysłać maila tak??
tak..ale dopiero jak juz bedziesz mial jakas konretna kase w peaku (wtedy sciagaja ci z konta z peakclicka ~30$ i masz konto).potrzebne mi konto w epassie hm ktoś napisał ze w PC zrobią to błyskawicznie ale mam im wysłać maila tak??
hmm ok tylko po polsku czy po angielsku??
obojetnieQUOTE
a no i jeszce przy rejestracji w PC pytaja o adres stronki... a ja zadnej nie mam jeszcze zadnej ;] wezcie coś podpowiedzcie
a i jeszce w epassie mi konto założa a pin to do domu mi przyjdzie??
takQUOTE
i czy PC podawac prawdziwe dane..??
mozesz podac
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź