Na wstępie zaznaczę, że wiem, że to złe rozwiązanie i od dawna zanoszę się na zmianę na div'y ale póki co zastosowałem skrypt przeładowujący stronę do ramki na głównej domenie. W efekcie kopia w cashu wygląda następująco http://209.85.135.104/search?hl=pl&rlz...sz.html&lr=
to oznacza, że robot google widzi tylko tyle tekstu ile mieści się w tej ramce, jak widać na kopi w cashu?
Wydaje mi się, że nie bo jak wpisze jakąś frazę z samego dołu podstrony to ją w google znajdzie po tej frazie. No, ale może się jakiś specjalista wypowie.
Strona 1 z 1
Skrypt przeładowujący stronę do ramki a cashe
Napisano 31 styczeń 2007 - 02:41
Podstawy Fotografii oraz Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych, Wyostrzanie, Kadrowanie. Poza tym Ekspozycja w fotografii. Porady, czyli Aparaty Cyfrowe, a także Obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro - Fotografia Portret u i inne. Ogólnie aparaty cyfrowe. zgora News
Wsia
Wsia
Napisano 31 styczeń 2007 - 08:22
Zrob ta strone lepiej normalnie na tabelkach(albo jak wiesz jak to tableless), kazda strona oddzielny plik .html
Napisano 02 luty 2007 - 07:56
Zrob ta strone lepiej normalnie na tabelkach(albo jak wiesz jak to tableless), kazda strona oddzielny plik .html
Myślałem, że jakby juz przebudowywać to na div'y,
a przy tabelach nie będzie mi się za każdym przejściem na inna podstronę przałdowywało menu i baner?
Podstawy Fotografii oraz Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych, Wyostrzanie, Kadrowanie. Poza tym Ekspozycja w fotografii. Porady, czyli Aparaty Cyfrowe, a także Obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro - Fotografia Portret u i inne. Ogólnie aparaty cyfrowe. zgora News
Wsia
Wsia
Napisano 02 luty 2007 - 09:23
Menu bedzie, baner nie(bo sie zcache'uje), ale przy obecnych predkoscial laczy to chyba nie problem...
Napisano 03 luty 2007 - 12:53
Menu bedzie, baner nie(bo sie zcache'uje), ale przy obecnych predkoscial laczy to chyba nie problem...
no nie wiem, raz że serwer nie jest przodownikiem prędkości, a dwa, że wielu ludzi wciąż ma bardzo wolny net.
Menu też składa się z obrazów - 3 na jeden przycisk.
Wsia
Wsia
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc