Pozycjonowanie.pl: Jak z tymi katalogami - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jak z tymi katalogami Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Jedi 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 06 luty 2007 - 12:33

Witam, jak wielu z Was zauwazy to moj pierwszy temat, choc nie pierwsza wizyta.
Mam takie male pytanie do Tych co wiedza wiecej i chetnie sie swoja wiedza dziela smile.gif
Mianowicie jak nie trudno sie domyslec chciabym sprobowac wypozycjonowac pewna strone.
Zostala ona stworzona z pomoca CMS Joomla! wiec teoretycznie powinna byc przyjazna dla wszelkiego wyszukujacego "robactwa" ( robakow, pajakow i innych smile.gif )
Chcialbym sie dowiedziec co powinienem robic od czego zaczac a czego nie powinienem robic by sie nie marazic naszemu wszechwiedzacemu Google.
Jak by ktos mogl mi troszke rozjasnic zagadnienie dodawania strony do katalogow np. Open Directory lub inne, prosze oto poniewaz jedni mowia:
DODAWAJ gdzie sie da a nawet tam gdzie sie nie da smile.gif inni powiadaja:
wybieraj katalogi z rozwaga i pasujace do tojej dzialalnosci, stad moje male zagubienie.
Bede wdzieczny za wszelkie wskazowki, oczywiscie poszukiwan na wlasna reke nie zaprzestane i nie oczekuje instrukcji typu "Pierwsza pozycja w Google w 5 minut" smile.gif natomiast drogowskazy i madre rady sa nieocenione.
Pozdrawiam.

Przepraszam oto stronka : http://www.hurlinghamgroup.com
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   artcolection 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 06 luty 2007 - 02:59

ja bym dodawał gdzie wlezie smile.gif
Ostatnio kupiłem link pr5 za 7zł i musze powiedzieć, że jak tylko mój link pojawil sie na tej stronce to odrazu skoczyła mi stronka na 3 pozyje smile.gif jeśli masz mało konkurencyjną fraze to kup kilka linków i powinno byc ok smile.gif
szukasz programu do spamowania? Za 450$ możesz takowy nabyć i zarabiać już od pierwszego uruchomienia! klik

biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   neeon 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:gołe baby :)

Napisano 07 luty 2007 - 09:47

QUOTE(Jedi @ Feb 6 2007, 12:33 PM) Wyświetl post

DODAWAJ gdzie sie da a nawet tam gdzie sie nie da smile.gif inni powiadaja:
wybieraj katalogi z rozwaga i pasujace do tojej dzialalnosci,
Przepraszam oto stronka : http://www.hurlinghamgroup.com

najgorsze jest to że jedni i drudzy mają racje smile.gif , zależy kto co lubi
- to jest dość skomplikowana czasami 5 wpisami możesz osiągnąć lepszy efekt niż 100 smile.gif , także jedni idą na ilość a drudzy na jakość , mekka dla wszystkich T10 smile.gif , przy pierwszej opcji musisz się napracować zgłębiając wiedze pozycjonerską , przy drugiej musisz się napracować dodając wpisy tongue.gif , w obu przypadkach musisz się napracować smile.gif , radze zacząć od opcji nr 2 i powoli uzupełniać wiedzę
- zanim jednak zaczniesz dodwać linki , poczytaj chociaż podstawy
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2

pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Jedi 

• Newbie
  • Pip

Napisano 08 luty 2007 - 02:44

Dzieki za wskazowki , czytalem nieco na ten temat znaczy sie na temat pozycjonowania i najgorsza w tym wszystkim jest mala przewidywalnosc wynikow. Rowniez rozmowy i debaty na ten temat, poza oczywistymi rzeczami jak korzysci z ujmowania key words w H1 itp., przypominaja mi rozmowy na temat : jaka bedzie zima w przyszlym roku. Ehhh mam nadzieje ze w koncu cos sie zmieni i wszystko sie pouklada, chociaz z drugiej strony trudno umiescic milion witryn na pierwszej stronie listingu a wszyscy tam sie chca znalesc... wiec zawsze beda takie zawilosci i przepowiednie.
Pozdrawiam.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1