Pozycjonowanie.pl: Spadek strony i razem z wszytkimi podstronami na wszytkie frazy - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Spadek strony i razem z wszytkimi podstronami na wszytkie frazy No tragedia Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   AdamAGP 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 09 luty 2007 - 06:59

Kurcze dzisiaj poleciałem na wszystkie frazy z wszystkimi podstronami bardzo znacząco w dół. Może to być z powodu tego przekierowania? ksiegi.emix.net.pl/redir.php?u=http%3A%2F%2Fwww.fotografia.kopernet.org nie podaję linka żeby nie "promować" tego szajsu. Załapałem to wpisując się do księgi gości, ale złapałem to również na alias, który nie spadł w ogóle.

Na wszystkich DC sprawdzanych przez to narzędzie http://diwi.pl/sprawdzanie_pozycji/ poleciałem w dół
razem z wszystkimi podstronami często z pierwszych miejsc. No tragedia. Nic z indeksu chyba nie wypadło.
W ciągu jednego dnia mi na raz tak osłabła cała strona, więc to nie jest chyba normalny proces.

Nie wiem też skąd mi siętaki link zindeksował www.fotografia.kopernet.org/index.html?url=
może przez skrypt wczytujący stronę do ramek? Może tu tkwi cała pryczyna.

quote]
<script language="javascript" type="text/javascript"><!--
if (self==parent) {
var loc="index.html?url="+window.location.href+";";
document.write('Czekaj na załadowanie ramek. Jeśli się nie pojawią,'+
'<a href="http://www.fotografia.kopernet.org">kliknij tutaj</a>');
window.location.replace(loc);
}
//--></script>
[/quote]

to ten skrypt to może one jest winny.
Podstawy Fotografii oraz Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych, Wyostrzanie, Kadrowanie. Poza tym Ekspozycja w fotografii. Porady, czyli Aparaty Cyfrowe, a także Obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro - Fotografia Portret u i inne. Ogólnie aparaty cyfrowe. zgora News

Wsia
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   neeon 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:gołe baby :)

Napisano 09 luty 2007 - 08:34

tylko spokojenie , ja wyleciałem wczoraj centralnie na wszystko ! , na frazy co masz 5 wyników byłem 6 smile.gif
ale już wróciłem smile.gif 5/10 minut temu , google zmienna kobitka jest

- z badań które od razu przeprowadziłem wyszło ze nie tylko ja dostałem po pupie
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2

pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   AdamAGP 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 09 luty 2007 - 10:15

Też już wylatywałem i normalnie bym się nie martwił, ale akurat skojarzył z zaindeksowaniem jako mojej podstrony tego www.fotografia.kopernet.org/index.html?url=

To jest na bank z tego skryptu ładujące podstonę do ramki. Mam ten skrypt prawie od początku nie wiem czemu teraz mi to dopiero zaindeksowało.
Znając Google to nawet jak przebuduję stronę na tabele to przez następny rok mi tego nie wyindeksuje. Nawet nie wiem jak to wyindeksować. Od razu mi odwiedziny poleciały o 60%.

Jak dam w Robots.txt disalow: /index.html?url= to niewyindeskuje mi strony głównej?
powinno być robots.txt czy Robots.txt?
Podstawy Fotografii oraz Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych, Wyostrzanie, Kadrowanie. Poza tym Ekspozycja w fotografii. Porady, czyli Aparaty Cyfrowe, a także Obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro - Fotografia Portret u i inne. Ogólnie aparaty cyfrowe. zgora News

Wsia
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   AdamAGP 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 21 luty 2007 - 02:59

Minęły 2 tygodnie, a strona nawet nie drgnie do góry. Przebudowałem serwis i usunąłem ramki i teraz tam gdzie googlę już dotarło zlicza mi suplementa. Choć po kliknięciu powtórzyć szukanie we wszystkich stronach nie ma przy nich dopisku wynik uzupełniający. Za chwilę będę miał wszystkie w suplemencie mimo, że treść jest całkiem inna.

site:www.fotografia.kopernet.org

To teraz pytanie? Wracać do iframek?

Wsia
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1