Witam Szanownych Forumowiczów,
Jeszcze miesiąc temu moja strona była na 25 miejscu (pozycjonowałem samodzielnie z marnym skutkiem). Wszyscy wiedzą, że to bardzo nisko więc postanowiłem zapłacić ekspertom od pozycjonowania, aby wskoczyć do pierwszej dziesiątki. Po dwóch tygodniach od podpisania umowy moja strona jest w top 10!. Moje pytanie:
Jak to możliwe, gdyż:
1. nie wzrosła ilość linków do mojej strony w internecie
2. firma nie prosiła o dostęp do mojej strony, więc nic na niej nie zostało zmienione.
Czy ktoś umie to wytłumaczyć?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Rafał
Strona 1 z 1
Dlaczego tak wysoko?
Napisano 15 luty 2007 - 10:07
mój dogi .. linki .. link... możesz dopiero zobaczyć za miesiąc dwa .. oj mało się czytało na temat .. jak takich rzeczy się nie wie !!
- podaj strone .. i fraze .. zobaczy sie co on to zrobił ..
- podaj strone .. i fraze .. zobaczy sie co on to zrobił ..
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
ogłoszenia
K1 - K2
Napisano 16 luty 2007 - 03:14
No i powiedz, jak ilość linków sprawdzasz ? może po prostu ich nie widzisz
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Napisano 16 luty 2007 - 04:10
Wchodzi na onet.pl i wpisuje: linki na mojej stronie
...
Sprawdzaj http://www.optymalizacja.com/link-popularity.php
Sprawdzaj http://www.optymalizacja.com/link-popularity.php
Darmowe pozycjonowanie
Programowanie - eProg.pl - forum programistyczne dla zaawansowanych i początkujących
Opisy GG - Wyselekcjonowane najlepsze opisy w sieci!
Programowanie - eProg.pl - forum programistyczne dla zaawansowanych i początkujących
Opisy GG - Wyselekcjonowane najlepsze opisy w sieci!
Napisano 16 luty 2007 - 04:17
Wchozi na onet.pl i wpisuje: linki na mojej stronie
zgadzam sie lecze wiadome jest , że onet ze swoją bazą jest ubogi i koło się zamyka masz rzetelną informacje .. o wyszukiwarka – baza stron i podstron jest „ uboga „ także wyniki może i rzetelne ale też ubogie ( linki które przyniosły efekt w googlu , to w onecie mogą sie długo długo nie pojawić ) .. bardziej bym polecał yahoo . , lecz problem jest podobny
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
ogłoszenia
K1 - K2
Napisano 16 luty 2007 - 05:06
zgadzam sie lecze wiadome jest , że onet ze swoją bazą jest ubogi i koło się zamyka masz rzetelną informacje .. o wyszukiwarka – baza stron i podstron jest „ uboga „ także wyniki może i rzetelne ale też ubogie ( linki które przyniosły efekt w googlu , to w onecie mogą sie długo długo nie pojawić ) .. bardziej bym polecał yahoo . , lecz problem jest podobny
to był sarkazm a Ty się pogrążasz...ehh...
Napisano 16 luty 2007 - 05:15
ups
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
ogłoszenia
K1 - K2
Napisano 18 luty 2007 - 02:41
Jeśli wzrosła dramatycznie to nie musi to oznaczać niczego pozytywnego, ale wszystko zależy od tego co to za strona, ile już istnieje w sieci, ile czasu jest pozycjonowana, na ile fraz itp. Nie ciesz się z pozycji zbyt szybko, bo ona musi się utrzymać, a nie spaść po kolejnym tygodniu. Nie jest trudno na początku wypozycjonować stronę na mało lub średnio konkurencyjne frazy, ale potem jest coraz gorzej, bo konkurencja jest mocniejsza.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc