Pozycjonowanie.pl: [farma] Czy mozna zrobic w Doorway PAge Wizard? - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

[farma] Czy mozna zrobic w Doorway PAge Wizard? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   pablos150 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 15 luty 2007 - 10:06

Siemka!
Wpadłem na taki pomysł, żeby nie robić duplikate contentu na jakichś lyiycsach, dmozach itp... to stworzyc sobie takiego jakby "spama" w Doorway Page Wizard, tylko bez redirectów. Podstron moge zrobic lohoho ile mi sie podoba biggrin.gif Tylko keywordy pododaje i jazda. Kilka takich farmek na różne tematy/keye. Co wy na to? Google łyknie takie coś?
O umieszczanei linków na podstronach sie nie martwie bo mam na to system.. wink.gif
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   koirat 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 15 luty 2007 - 11:20

QUOTE(pablos150 @ Feb 15 2007, 10:06 PM) Wyświetl post

Siemka!
Wpadłem na taki pomysł, żeby nie robić duplikate contentu na jakichś lyiycsach, dmozach itp... to stworzyc sobie takiego jakby "spama" w Doorway Page Wizard, tylko bez redirectów. Podstron moge zrobic lohoho ile mi sie podoba biggrin.gif Tylko keywordy pododaje i jazda. Kilka takich farmek na różne tematy/keye. Co wy na to? Google łyknie takie coś?
O umieszczanei linków na podstronach sie nie martwie bo mam na to system.. wink.gif

A ja mam pytanko apropo duplicate content. Czy jesli sciagne stronke i pozamieniam miejscami linijki tekstu to tez dostane d. c. od botow wyszukiwarek ??
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1