QUOTE(trakker @ Apr 16 2006, 07:26 PM)

Nigdy mi nie zdjeli bana, ale też nigdy się nie starałem. Napewno, żeby zdjeli bana konieczne byłoby zlikwidowanie tego co było powodem bana. Później można próbować, ale jeśli nie masz kontaktów to pewnie troche by to trwało. Jestem w stanie uwierzyć, że zdejmują bany, ale myślę, że napewno po dłuższym czasie i zapewne biorą też pod uwagę co tam wcześniej stało.
Zresztą po co ściagać bana? Kup inną domenę, a tą pozostaw niezmienioną dla innych wyszukiwarek

Bany zdejmują na 100% (wiem z własnego doświadczenia - kiedyś - daaawno temu mi jedną domenę odbanowali - tylko za cholere nie pamiętam jak to motywowałem i gdzie pisałem w tej sprawie - a domenkę kupiłem zbanowaną - bo była ciekawym type'inem i akurat była wolna

Po co ściągać bana? Bo to www.key1-key2.pl , dla frazy, z której z pierwszego miejsca (a tam właśnie była - tylko nie wiem co mi odwaliło, żeby na tej domenie puszczać spam) miałem dziennie 1-1,5k fajnego ruchu

Kurcze - skoro nikt nic nie wie, to chyba pozostaje mi przedłużać domenkę i samemu próbować dalej do skutku...