metatagi jakie title
#1 Guest_didablju_*
Napisano 14 kwiecień 2006 - 09:54
Napisano 15 kwiecień 2006 - 12:30
Napisano 15 kwiecień 2006 - 12:33
Napisano 19 kwiecień 2006 - 10:41
takie tematy proponuje przesuwac do 'poczatkujacych' bo na tym forum wkrotce bedzie neizly smietnik .. w sumie juz sie zaczyna..
Napisano 19 kwiecień 2006 - 10:55
Napisano 19 kwiecień 2006 - 11:02
da sie w title wrzucic redira (tak by na liscie wynikow google.com robilo przekierowanie) ? cos sie zmienilo ?
jednak dalbym Artooreq takie tematy do poczatkujacych.. bo bedzie bajzel..
generalnie metatagi jak wiadomo nie maja wiekszego znaczenia
licza sie :
linki, linki, linki (najlepiej theme related) linki linki content linki linki content i moze jeszcze content i linki ..
zapomnialem o czyms ?
Napisano 19 kwiecień 2006 - 11:34
ale odpowiednie przygotowanie TITLE dla każdej szukarki, którą będziemy chcieli uwieść powinno wygladać inaczej. Czyli między linki linki linki wsadź raz słowo title
#8 Guest_didablju_*
Napisano 20 kwiecień 2006 - 03:00
więc jeśli ktoś ma coś !KONKRETNEGO! do powiedzenia to prosze, prosze rowniez oszczedzic mi swoich wywodów i opowiadania o tym, że najwazniejsze są linki, a reszta do kosza. Ja tu pytam o najoptymalniejszą zawartość title!
Napisano 20 kwiecień 2006 - 03:11
to nei do kosza a do poczatkujacych..
meta sprawia ze zamiast na 947 miejscu bedziesz na 921 pasuje ? ( przenosnia.. nei przyczepiac sie do liczb :> )
zalezy dla jakich szukarek.. w roznym stopniu dla roznych.. ale nei na meta nalezy sie glownie skupiac stad moj post..
a cos konkretnego nie napisze.. bo co mam napisac ? ile slow w title jest punktowanych ? co sie dzieje gdy dajes keywords w postaci SEX, Sex , SeX, seX ?
didablju - takich informacji pelno w necie.. od kilku dobrych lat, co mozna nowego dodac ? juz chyba nic.. chyba ze chcesz zeby ktos tu zrobil caly wyklad o metatagach..
wg mnie wpisz "pozycjonowanie title keywords" w google i znajdziesz wiecej info niz tu ktokolwiek kiedykolwiek napisze..
minely czasy gdy samym titlem mogles zdobyc wszystkie pozycje w onecie
nei trac czasu.. sa wazniesjze rzeczy do analizowania..
pozdr
#10 Guest_didablju_*
Napisano 20 kwiecień 2006 - 03:40
odpowiednia zmiana zawartości title może spowodować, że z 9 wskocze na 5 miejsce pod np. 'gry online'
ale ja wlasnie pytam sie o meta, wiec po co wciskasz mi ten sam kit o linkach, nie jestem laikiem, nie spadłem z drzewa, wiem co mogą linki, ale pisząc ten post chce dowiedzieć się o najlepszą składnie title!
jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to poprostu nic nie pisz, a tym bardziej nie chcij mnie uczyć, mówiąc, że linki to wszystko, a title to nic.
wg mnie wpisz "pozycjonowanie title keywords" w google i znajdziesz wiecej info niz tu ktokolwiek kiedykolwiek napisze..
zadałem pytanie na forum, bo może jest tu ktoś kto sie na tym zna
poważnie ? a po co mi to mówisz
Napisano 20 kwiecień 2006 - 03:46
to chyba Ty czegos nie kumasz.. dal bym ci jednak grupe poczatkujacy..
nie zadawaj mega trudnych pytan skoro nie ma madrego aby na nie odpoweidziec.. napsiz do googla..
a o linkach wspomnialem jeden raz wiec splamerze NIE ZARZUCAJ MI ZE ciagle pisze ci o linkach ? dziwne ze o linkach wiesz a o metatagach nie ... coz.. prawdopodobnie jestes madrzejszy.. od siebie..
i jeszcze jedno.. piszesz:
"odpowiednia zmiana zawartości title może spowodować, że z 9 wskocze na 5 miejsce pod np. 'gry online'"
a ja mowie GOWNO PRAWDA.. dla frazy 'grochowka do pierdzenia' moze ci sie uda ale nie dla obleganych.. tu title nie ma wiele do powiedzenia.. chyba ze tez w tym miejscu sie myle i nic nie wiem..
no przyznaj sie ze te pierdoly ktore piszesz sa wynikiem mojego stwierdzenia ze temat do kosza albo poczatkujacych..
w takim razie postaram sie omijac Twoje tematy..
koniec tematu jak dla mnie
#12 Guest_didablju_*
Napisano 20 kwiecień 2006 - 04:18
"odpowiednia zmiana zawartości title może spowodować, że z 9 wskocze na 5 miejsce pod np. 'gry online'"
a ja mowie GOWNO PRAWDA.. dla frazy 'grochowka do pierdzenia' moze ci sie uda ale nie dla obleganych.. tu title nie ma wiele do powiedzenia.. chyba ze tez w tym miejscu sie myle i nic nie wiem..
ja w przeciwieństwie do ciebie nie pisze o rzeczach o ktorych nie mam pojecia, i to co napisalem już zrobiłem, wbrew pozorom dobre title i dobrze napisany content na stronie potrafi w pozycjonowaniu wiele zdziałac.

Pomoc