Pozycjonowanie.pl: Zakladanie katalogow - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zakladanie katalogow Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   dmn 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Interests:Samochody budowane na bazie Volkswagena garbus, czyli www.beach-buggy.pl Beach Buggy, Dune Buggy, Sand Rail, VW Buggy www.Beach-Buggy.pl<br /><br />Inter Metal Pack sp. z o.o. produkcja folia aluminiowa, folia strecz, foremki aluminiowe, naczynia kateringowe www.imp.ustka.pl<br /><br />Zapraszam na moje www.ove.pl portfolio www.ove.pl

Napisano 02 marzec 2007 - 05:18

Witam.
Pytanie zadalem na innych forach ale chyba nie zaszkodzi go zadac jeszcze raz smile.gif

Z gory chce zaznaczyc ze nie zajmuje sie pozycjonowaniem profesjonalnie a moje dzialanie ma na celu zwiekszenia ogladalnosci moich stron.

Moje pytanie dotyczy zakladania katalogow. A mianowicie posiadam konto na serwerze boo.pl ktore lezy odlogiem bo korzystam tylko z meila. I tu moje pytanie. Czy oplaca w ogole zakladac na takim slabym serwerze katalog? Czy dajac linki z takiego katalogu na moja strone da mi to cos? Czy jeden katalog to strata czasu? Nie oczekuje tutaj krytyki tego serwera (typu zmien na inny bo poprostu musze miec tamtego meila a miejsce na serwerze sie marnuje) tylko konkretnych odpowiedzi.

Dodatkowo mam troche lepsze konto (na powaznym) serwerze z duzym transferem. I tutaj pytanie powtorze. Jak wykorzystac to? Katalog? Do tego mam jak narazie wolna jedna domene z ktorej narazie nie bede kozystal ale w niebawem moze... Lepiej zalozyc katalog na www.domena.pl czy www.katalog.domena.pl ? W ogole czy katalog moze negatywnie wplynac na domene?

Prosze o odpowiedzi czy zabawa jest warta zachodu, czy zyskam cos na tym? Ale tak jak zaznaczylem na poczatku nie mam zamiaru bawic sie w jakies profesjonalne pozycjonowanie (miliony katalogow, farmy itd). Poprostu mam troche srodkow (wolne miejsce, domena) i troche wolnego czasu.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   lords 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 02 marzec 2007 - 11:18

na dwóch kontach nieposzalejesz , natomiast jak masz duzo czasu to mozesz zakładać katalogi na darmowych kontach. Natomiast dużo więcej Ci da zakłądanie stron powiązanych tematycznie z tą którą chcesz pozycjonować potem dodawanie tycch stron do katalogów i jak te strony zaindeksuje to wstawić na nich linki do docelowych. pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1