Probuje wypozycjonowac stronke firmowa i mam kilka pytań
Dodałem stronke do kilku jak narazie katalogow jak narazie (70) z pagerankiem 3-5
Oczywiscie posiadam metatagi www.unistal.pl i czy ktos mogl przy okazji sprawdzic czy sa prawidlowe?
Moze jakies dalsze wskazówki. Z góry dzieki za pomoc
Dodam ze juz poczytałem troche o pozycjonowaniu, ale nie jestem pewien czy dobrze robie...
Strona 1 z 1
pozycjonowanie - kilka pytan? Czy dobrze kombinuje...
Napisano 03 marzec 2007 - 03:05
Jeżeli już bierzesz się za dodawanie do katalogów, najlepiej zacząć od tych z niskim PageRank, a jeszcze lepiej nie sugerować się tymże współczynnikiem i dodawać do wszystkich pod rząd.
Co do Meta tagów - mają one znikome znaczenie przy pozycjonowaniu, ale jeżeli już chcesz wiedzieć, nie śa one napisane prawidłowo pod względem SEO (np. revisit-after jest zupełnie niepotrzebny, keywords nie bierze pod uwagę żadna popularna wyszukiwarka lub jego wartość jest bardzo znikoma, najważniejsze pod względem pozycjonowania znaczniki - Title i Description niezawierają słów kluczowych i nie spełniają swojej funkcji). Optymalizacji wymaga cały serwis.
Co do Meta tagów - mają one znikome znaczenie przy pozycjonowaniu, ale jeżeli już chcesz wiedzieć, nie śa one napisane prawidłowo pod względem SEO (np. revisit-after jest zupełnie niepotrzebny, keywords nie bierze pod uwagę żadna popularna wyszukiwarka lub jego wartość jest bardzo znikoma, najważniejsze pod względem pozycjonowania znaczniki - Title i Description niezawierają słów kluczowych i nie spełniają swojej funkcji). Optymalizacji wymaga cały serwis.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc