Strona 1 z 1
fajne forum
#3 Guest_Gość_*
Napisano 31 styczeń 2006 - 09:03
Kupie ta domene prosze o info na seo.gooroo@gmail.com - oferta calkowicie powazna - nie oferuje 200zl.
#8 Guest_Gość_*
Napisano 22 luty 2006 - 06:47
O! Co ja tu widzę! Kolejne nielegalne forum na nielegalnym IPB (jedno już załatwiłem). Zaraz zgłoszę do IPS'u i bedzie trzeba się pożegnać. Radzę wam szybko wykupić licencję albo zmienić aplikację na niekomercyjną (np. phpBB) - konsekwencje nie bywają miłe
#9 Guest_Maddox_*
Napisano 22 luty 2006 - 11:52
O! Co ja tu widzę! Kolejne nielegalne forum na nielegalnym IPB (jedno już załatwiłem). Zaraz zgłoszę do IPS'u i bedzie trzeba się pożegnać. Radzę wam szybko wykupić licencję albo zmienić aplikację na niekomercyjną (np. phpBB) - konsekwencje nie bywają miłe
wybacz ale o co chodzi, licencja jest legalna, mam trzy sztuki
#10 Guest_Gość_*
Napisano 23 luty 2006 - 04:45
Teraz już to widać. Wczesniej kilka testów wskazywało na nielegalność forum, ale jak usunęłeś stopkę, to kolejny test dla forów z usuniętą stopką potwierdził legalność aplikacji, więc wszystko jest w porządku
#11 Guest_Maddox_*
Napisano 23 luty 2006 - 09:09
Teraz już to widać. Wczesniej kilka testów wskazywało na nielegalność forum, ale jak usunęłeś stopkę, to kolejny test dla forów z usuniętą stopką potwierdził legalność aplikacji, więc wszystko jest w porządku
jaka stopke? nic nie usuwalem
aha juz wiem, goscie z IPB cos grzebali i moze oni
#12
Napisano 12 sierpień 2007 - 04:55
W pyte, sorry ze odkopuje taki stary temat, ale co ludzie maja do tego czy ktos ma legalna wersje forum czy nielegalna, jak sie komus nie podoba to niech kliknie na pieknego x u gory ekranu monitora
#13
Napisano 12 sierpień 2007 - 05:36
To ze traca na tym pieniadze.
Zapewne jak Ty bys napisal jakis 'super' program, to chcialbys
zeby go kupowano a nie uzywano 'na lewo'.
A ten Pan, wlasnie chyba pilnowal interesow IPB.
Zapewne jak Ty bys napisal jakis 'super' program, to chcialbys
zeby go kupowano a nie uzywano 'na lewo'.
A ten Pan, wlasnie chyba pilnowal interesow IPB.
#14
Napisano 12 sierpień 2007 - 06:15
A ten Pan, wlasnie chyba pilnowal interesow IPB.
a to - http://www.pozycjonowanie.pl/index.php?showtopic=2917 - to jego alter ego ?
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
#15
Napisano 12 sierpień 2007 - 07:03
To ze traca na tym pieniadze.
Zapewne jak Ty bys napisal jakis 'super' program, to chcialbys
zeby go kupowano a nie uzywano 'na lewo'.
A ten Pan, wlasnie chyba pilnowal interesow IPB.
Od zawsze było tak, że człowiek starał się na lewo coś zrobić żeby się wzbogaci. Poza tym ten gość pilnował interesu IPB. Tylko z jakiej racji ? Wątpie żeby tam pracował. Po prostu miał gula, że ktoś wykupił zajebistą domenke i postawił na niej forum.
#16
Napisano 12 sierpień 2007 - 08:32
Nie wiadomo czy to ten sam koles co pisal posta ze kupil by domene.
(konto Gosc)
Nie mam pojecia kim byla ta osoba, ale byc moze tym kim mowilem-
pofatygowala sie odpalic testy. Nie mowie ze to nie byl ktos zazdrosny.
(konto Gosc)
Nie mam pojecia kim byla ta osoba, ale byc moze tym kim mowilem-
pofatygowala sie odpalic testy. Nie mowie ze to nie byl ktos zazdrosny.
#17
Napisano 13 sierpień 2007 - 11:47
QUOTE
Poza tym ten gość pilnował interesu IPB. Tylko z jakiej racji ?
Kiedy Ciebie będą okradać to nie licz na jakąkolwiek pomoc. Z jakiej racji miałby się ktoś do tego mieszać?
#18
Napisano 13 sierpień 2007 - 01:18
Kiedy Ciebie będą okradać to nie licz na jakąkolwiek pomoc. Z jakiej racji miałby się ktoś do tego mieszać?
yeah to nie ta bajka
z pewnoscia ich pomoc jest calkowicie bezinteresowna i nic za to nie chca
[img]www.googletrackyou.com/pozycjonowanie-ip-users-get-database/1.gif[img]
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Temat jest zamknięty















