Pozycjonowanie.pl: kiedy zmiany beda w google - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

kiedy zmiany beda w google kiedy zmiany dokonane w pliku n serwerze beda widoczne w google Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   folikk 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 18 marzec 2007 - 04:40

Witam, zaznaczam ze jestem bardzo poczatkujacym w tych tematach, Czy ktos wie moze ile czasu uplynie zanim zmiana w pliku strony na sereze(chodzi mi o opis strony jej tytul ) bedzie widoczna w google? oraz drugie pytanie kiedy "linki"(moja strona dodana do katalogow) beda widziane przez google bo narazie tylko dodaje a pozycja mojej strony nawet nie drgnie smile.gif i gdzie najlepiej sprawdzac ta ilosc linkow i pozycje strony ? Wielkie dzieki z odpowiedzi
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   AdamAGP 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 marzec 2007 - 04:48

QUOTE(folikk @ Mar 18 2007, 04:40 PM) Wyświetl post

Witam, zaznaczam ze jestem bardzo poczatkujacym w tych tematach, Czy ktos wie moze ile czasu uplynie zanim zmiana w pliku strony na sereze(chodzi mi o opis strony jej tytul ) bedzie widoczna w google? oraz drugie pytanie kiedy "linki"(moja strona dodana do katalogow) beda widziane przez google bo narazie tylko dodaje a pozycja mojej strony nawet nie drgnie smile.gif i gdzie najlepiej sprawdzac ta ilosc linkow i pozycje strony ? Wielkie dzieki z odpowiedzi

Cierpliwości, zaindeskuje jak robot na nie trafi. Jak szybko to zleży jaki masz linki.

Narzędzia:
http://www.optymalizacja.com/
http://www.hotscripts.pl/seo
mnóstwo tego w sieci jest.

Podstawy Fotografii oraz Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych, Wyostrzanie, Kadrowanie. Poza tym Ekspozycja w fotografii. Porady, czyli Aparaty Cyfrowe, a także Obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro - Fotografia Portret u i inne. Ogólnie aparaty cyfrowe. zgora News

Wsia
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   folikk 

• Newbie
  • Pip

Napisano 18 marzec 2007 - 05:11

No a jakis przyblizony czas oczekiwania? co to znaczy ze zalezy od rodzaju linku? nie jest za dlugi:)

0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   folikk 

• Newbie
  • Pip

Napisano 18 marzec 2007 - 05:37

czy ktos zna moze przyblizony czas oczekiwania na pojawienie sie takich zmian w google
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarosz 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 marzec 2007 - 06:29

QUOTE(folikk @ Mar 18 2007, 05:11 PM) Wyświetl post

No a jakis przyblizony czas oczekiwania? co to znaczy ze zalezy od rodzaju linku? nie jest za dlugi:)

To zależy od częstotliwości wizyt robotów na Twojej stronie. Im więcej linków prowadzi do niej tym większe prawdopodobieństwo że googlebot odwiedzi Cię niedługo.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   folikk 

• Newbie
  • Pip

Napisano 18 marzec 2007 - 10:29

no ok ale ile linkow i co to znaczy nidlugo:) za mc,dzien,tydzien, smile.gif
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarosz 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 marzec 2007 - 11:15

QUOTE(folikk @ Mar 18 2007, 10:29 PM) Wyświetl post

no ok ale ile linkow i co to znaczy nidlugo:) za mc,dzien,tydzien, smile.gif

Nie wiem, ale może tu pomogą.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   AdamAGP 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 marzec 2007 - 11:46

QUOTE(Jarosz @ Mar 18 2007, 06:29 PM) Wyświetl post

Im więcej linków prowadzi do niej tym większe prawdopodobieństwo że googlebot odwiedzi Cię niedługo.

folikk zależy to też od stron, na których te linki się znajdują, jeżeli storna jest często odwiedzana przez roboty to jest znacznie większe prawdopodobieństwo, że Google zindeksuje link do twojej strony. Jak masz 5 linków z 50tej podstrony podkategorii w lichym qlwebie to Ci może za rok nawet nie zindeskować. Jak masz z mocnej strony to może to potrwać kilka dni, a nawet krócej. Więc nie da się określić nawet w przybliżeniu jak nie znamy linków do twojej strony.

Ubiegnę Twoje następne pytanie - dlaczego google nie indeskuje linków, a inne indeksują? Google indeskuje linki, ale nie wyświetla ich. Wyświetla tylko niektóre.
Podstawy Fotografii oraz Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych, Wyostrzanie, Kadrowanie. Poza tym Ekspozycja w fotografii. Porady, czyli Aparaty Cyfrowe, a także Obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro - Fotografia Portret u i inne. Ogólnie aparaty cyfrowe. zgora News

Wsia
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1