Ktos stosuje ? Jakies uwagi/porownanie ?
Strona 1 z 1
iframe vs redirect
Napisano 18 kwiecień 2006 - 11:01
chodzi ci o iframe 100%, tak?
stosowalem to i to, zadnych roznic dla SE, ale to bylo jakies pol roku temu
teraz robie rediry bo latwiej mi ruchem zarzadzac
stosowalem to i to, zadnych roznic dla SE, ale to bylo jakies pol roku temu
teraz robie rediry bo latwiej mi ruchem zarzadzac
Napisano 19 kwiecień 2006 - 12:10
Jade na iframe, myslalem/mialem nadzieje? ze SE bardzo szybko zaczna wykrywac redirecty w JS i update googla mnie nie tknie - jak widac po serpach 99% ludzi jedzie na JS i im dziala, ja osobiscie nie zauwazylem zadnej roznicy, wiec co komu wygodniej.
EDIT:
swoja droga no kur... nie kumam jaki problem zeby SE zaimplementowaly cos na ksztalt bayesiana do wykrywania redirectu, badz co badz wszystkie rediry w JS wygladaja podobnie na tych kilku tysiacach podstron, niezaleznie jak sie czlowiek nameczy zeby je zamaskowac.
EDIT:
swoja droga no kur... nie kumam jaki problem zeby SE zaimplementowaly cos na ksztalt bayesiana do wykrywania redirectu, badz co badz wszystkie rediry w JS wygladaja podobnie na tych kilku tysiacach podstron, niezaleznie jak sie czlowiek nameczy zeby je zamaskowac.
Napisano 19 kwiecień 2006 - 12:31
EDIT:
Serio sie tym martwisz ?
#5 Guest_Maddox_*
Napisano 19 kwiecień 2006 - 12:37
ja mialem jedno doswiadczenie, mialem spama ktory wisial w googlu z rok i byl z iframem, wsadzilem redirekt i po 48h wylecial
moze zbieg okolicznosci
Napisano 19 kwiecień 2006 - 01:08
Sadze ze niedlugo do tego dojdzie, o ile juz spamy z jakims dziwnym js nie sa lekko penalizowane
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc