Z tego, co zauważyłem są dwie szkoły spamowania - jedna dotyczy samotnych spamów nielinkujących do innych spamów, które ponoć dłużej się trzymają oraz druga, która mówi o linkowaniu spamów, ale takie szybciej wylatują z banem. Ok. Ale teraz pytanie, co na dłuższą skalę się bardziej opłaca, bo jeżeli linkowane miałyby się krócej trzymać, ale przynosić relatywnie większe korzyści, to ja nie widzę problemu, żeby siedzieć i ponawiać "aplikacje"
Strona 1 z 1
spamy linkowane ze sobą versus pojedyncze struktury
Napisano 20 kwiecień 2006 - 08:47
Witam.
Z tego, co zauważyłem są dwie szkoły spamowania - jedna dotyczy samotnych spamów nielinkujących do innych spamów, które ponoć dłużej się trzymają oraz druga, która mówi o linkowaniu spamów, ale takie szybciej wylatują z banem. Ok. Ale teraz pytanie, co na dłuższą skalę się bardziej opłaca, bo jeżeli linkowane miałyby się krócej trzymać, ale przynosić relatywnie większe korzyści, to ja nie widzę problemu, żeby siedzieć i ponawiać "aplikacje"
takich struktur panu G. Jakie są Wasze doświadczenia na tym polu?
Napisano 20 kwiecień 2006 - 03:20
juz kiedys sie wypowiadalem..
rob to i to..
i tak spamerzy ebda Cie wkrotce linkowac..
-jesli masz czas to linkuj wolniej i czekaj.. wiecej kasy ale pozniej..
-chcesz zaczac zarabiac po 2 tygodniach .. linkuj mocno - krotszy okres zarabiania..
pozdr.
rob to i to..
i tak spamerzy ebda Cie wkrotce linkowac..
-jesli masz czas to linkuj wolniej i czekaj.. wiecej kasy ale pozniej..
-chcesz zaczac zarabiac po 2 tygodniach .. linkuj mocno - krotszy okres zarabiania..
pozdr.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc