Witam wypozycjonowałem moją strone na hasło "xshade" w polsce jest na pierwszym miejscu a w całym internecie jest na drugim miejscu no to według mnie jest to bardzo dobra pozycja i chciałbym się zapytać co teraz? ponieważ wypozycjonowałem ale userów mi dalej nie przybywa.Znacie może jakąś skuteczną reklamę? adres mojej strony to www.xshade.go.pl i ma narazie tylko 36 userów chociaż jest dobrze wypozycjonowana
Strona 1 z 1
Co teraz?
Napisano 07 kwiecień 2007 - 06:18
myslisz ze duzo użytkowników szuka w sieci hasła xshade ? musisz wypozycjonowac na jakieś senswone hasła, bo xshade = fsfsfsdhkjh
Napisano 07 kwiecień 2007 - 06:20
myslisz ze duzo użytkowników szuka w sieci hasła xshade ? musisz wypozycjonowac na jakieś senswone hasła, bo xshade = fsfsfsdhkjh
Dokładnie tak. Jak wchodzisz na wyszukiwarke i chcesz znaleźc jakąś strone jak Twoja (warez)
to nie szukasz pod frazą "xshade"(?) tylko warez, albo download.
To "xshade" to nic nie znaczy.
Jeśli Ci pomogłem to zapisz się pod szczęśliwy numerek PeakClick.com
Napisano 07 kwiecień 2007 - 06:20
a mam pytanie jak zmienić słowa kluczowe no bo mój drugi admin wpisał Super WarezL i jak jest to L no to nasz warez jest dalej na pierwszym miejscu ale jak już jest super warez to już nie to jak to zmienić?
Napisano 07 kwiecień 2007 - 06:26
w księgarniach jest książka helionu o podstawach pozycjonowania. Proszę zapoznaj się z nią.Tam są odpowiedzi dla początkujących.
Napisano 07 kwiecień 2007 - 06:50
ale prosze powiedzcie gdzie to się zmienia...
W google datacenters
Napisano 07 kwiecień 2007 - 10:35
ja tam bym łoma użyl
, ale to już jak kto woli
Black Hat - the only right way. <i>GCT</i>
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc