Pozycjonowanie.pl: Rewolucja w pozycjonowaniu ! - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Rewolucja w pozycjonowaniu ! Google rozpoczyna walkę z linkami SEO ;assdf Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   sawyer 

• Member
  • PipPip
  • Grupa: Members

Napisano 18 kwiecień 2007 - 10:00

http://www.webinside.pl/news/3562 Koniec ery linko-farmo-katalogo-spamerów ?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   nonim 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Moderators

Napisano 18 kwiecień 2007 - 12:49

nie, to początek precli i zindywidualizowanych skryptów katalogowych wink.gif
zresztą już nie ma gdzie spamować żeby katalogi/framy/systemy używac?

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   ToyotaSupra 

• Mroczny Onanista
  • PipPipPip

Napisano 18 kwiecień 2007 - 04:35

no, era preclów (precli ??) postawionych na wordpresie jest w fazie rozkwitu. wink.gif jakieś rezolutne dziewczątko z PiO nawet sprzedaje wpisy na swoim ledwo co zaindeksowanym preclu po 25 pln rocznie smile.gif hehe... smile.gif

EDIT: a pozycjonować za 3 lata bedziemy botnetami symulujacymi ruch userów smile.gif wszystko do tego zmierza... myslisz ze dlaczego płacą za instalacje Firefoxa z toolbarem Googli ? (gdzies tutaj jest post o tym).

Pozdro, Toy

Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Zyga 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 kwiecień 2007 - 05:33

Hehehe jak ja lubię takie pierdoły czytać a co google ma powiedzieć, że jest najbardziej zaspamioną szukajką w necie, że msn już dawno sobie z tym poradziło? Nie etyczni to są oni ze swoimi reklamami i ich całkowicie dowolnymi i nie sprecyzowanymi regulaminami. A najbardziej mnie cieszą sformułowania dotyczące dopasowania treściowe do linków stron itp. czyżbym przegapił jakiś nie wiarygodny rozwój sztucznej inteligencji? Czy google zaczęło zatrudniać miliony Chińczyków? Dopóki są, mecze, zawody, rankingi konkursy i kolejność w wyszukiwarkach dopóty walka będzie trwała.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   neeon 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:gołe baby :)

Napisano 18 kwiecień 2007 - 05:48

zyga zgodzę się z tobą .. google panikę sieje i wszystkich ciula jak może

- mnie to się wydaje że ściemę walą i tyle qlweb .. załatwiły adderki tongue.gif ,. I leniwce co się im nic w skrypcie nie chce zmieniać

- co do tematyczności .. to co jak mam stronę o rybkach to mogę linkowć tylko do stron o rybkach ? a co z wędkarstwem ? to już inna
tematyka czy jak ? ciekawe jak to rozpoznają ;P

gdzieś czytałem ze precle też mają wypaść z gry tongue.gif tak samo ja katalogi ..

darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2

pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   ToyotaSupra 

• Mroczny Onanista
  • PipPipPip

Napisano 18 kwiecień 2007 - 09:02

QUOTE(neeon @ Apr 18 2007, 05:48 PM) Wyświetl post

- mnie to się wydaje że ściemę walą i tyle qlweb .. załatwiły adderki tongue.gif ,. I leniwce co się im nic w skrypcie nie chce zmieniać

zgodze się, co do tych qlwebów ;D

- co do tematyczności .. to co jak mam stronę o rybkach to mogę linkowć tylko do stron o rybkach ? a co z wędkarstwem ? to już inna tematyka czy jak ? ciekawe jak to rozpoznają ;P

widzisz, oczywistym jest że nie mogą rozpoznać smile.gif problemem i to groźnie dużym problemem jest to, że _MOGA_W_KAZDEJ_CHWILI_ zaimplementować taki na wpół dorobiony algorytm, i co ? Twoja strona poleci w dół, ale google tego nie odczują wink.gif użytkownicy tego nie odczują, bo i jak mają to odczuć smile.gif
A że wyniki nie będą odpowiadały "rzeczywistości" ? Juz teraz google mają smietnik w wynikach, ale useria nadal korzysta z googli.
Gdzieś czytalem ze usług lokalnych (typu szewc w pcimiu) najlepiej szukać w MSN. sprawdziłem i byłem pod wrażeniem smile.gif google wyswietla smietnik, a MSN jaknajbardziej wartosciowe i użyteczne strony smile.gif

gdzieś czytałem ze precle też mają wypaść z gry tongue.gif tak samo ja katalogi ..

miło by było wink.gif
Pozdro, Toy

Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   bananowski 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 19 kwiecień 2007 - 03:51

QUOTE(neeon @ Apr 18 2007, 06:48 PM) Wyświetl post

Nie trzeba czytać, aby dość do tego, że tak jak duplikowana treść zabiła qlweby, tak zabije precle.
Hi! Nice site! <a href=.. :)
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1