http://www.webinside.pl/news/3562 Koniec ery linko-farmo-katalogo-spamerów ?
Strona 1 z 1
Rewolucja w pozycjonowaniu ! Google rozpoczyna walkę z linkami SEO ;assdf
Napisano 18 kwiecień 2007 - 12:49
nie, to początek precli i zindywidualizowanych skryptów katalogowych 
zresztą już nie ma gdzie spamować żeby katalogi/framy/systemy używac?
zresztą już nie ma gdzie spamować żeby katalogi/framy/systemy używac?
Napisano 18 kwiecień 2007 - 04:35
no, era preclów (precli ??) postawionych na wordpresie jest w fazie rozkwitu.
jakieś rezolutne dziewczątko z PiO nawet sprzedaje wpisy na swoim ledwo co zaindeksowanym preclu po 25 pln rocznie
hehe... 
EDIT: a pozycjonować za 3 lata bedziemy botnetami symulujacymi ruch userów
wszystko do tego zmierza... myslisz ze dlaczego płacą za instalacje Firefoxa z toolbarem Googli ? (gdzies tutaj jest post o tym).
EDIT: a pozycjonować za 3 lata bedziemy botnetami symulujacymi ruch userów
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Napisano 18 kwiecień 2007 - 05:33
Hehehe jak ja lubię takie pierdoły czytać a co google ma powiedzieć, że jest najbardziej zaspamioną szukajką w necie, że msn już dawno sobie z tym poradziło? Nie etyczni to są oni ze swoimi reklamami i ich całkowicie dowolnymi i nie sprecyzowanymi regulaminami. A najbardziej mnie cieszą sformułowania dotyczące dopasowania treściowe do linków stron itp. czyżbym przegapił jakiś nie wiarygodny rozwój sztucznej inteligencji? Czy google zaczęło zatrudniać miliony Chińczyków? Dopóki są, mecze, zawody, rankingi konkursy i kolejność w wyszukiwarkach dopóty walka będzie trwała.
Napisano 18 kwiecień 2007 - 05:48
zyga zgodzę się z tobą .. google panikę sieje i wszystkich ciula jak może
- mnie to się wydaje że ściemę walą i tyle qlweb .. załatwiły adderki
,. I leniwce co się im nic w skrypcie nie chce zmieniać
- co do tematyczności .. to co jak mam stronę o rybkach to mogę linkowć tylko do stron o rybkach ? a co z wędkarstwem ? to już inna
tematyka czy jak ? ciekawe jak to rozpoznają ;P
gdzieś czytałem ze precle też mają wypaść z gry
tak samo ja katalogi ..
- co do tematyczności .. to co jak mam stronę o rybkach to mogę linkowć tylko do stron o rybkach ? a co z wędkarstwem ? to już inna
tematyka czy jak ? ciekawe jak to rozpoznają ;P
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
Napisano 18 kwiecień 2007 - 09:02
zgodze się, co do tych qlwebów ;D
- co do tematyczności .. to co jak mam stronę o rybkach to mogę linkowć tylko do stron o rybkach ? a co z wędkarstwem ? to już inna tematyka czy jak ? ciekawe jak to rozpoznają ;P
widzisz, oczywistym jest że nie mogą rozpoznać
A że wyniki nie będą odpowiadały "rzeczywistości" ? Juz teraz google mają smietnik w wynikach, ale useria nadal korzysta z googli.
Gdzieś czytalem ze usług lokalnych (typu szewc w pcimiu) najlepiej szukać w MSN. sprawdziłem i byłem pod wrażeniem
miło by było
Pozdro, Toy
Napisano 19 kwiecień 2007 - 03:51
tak samo ja katalogi ..
Nie trzeba czytać, aby dość do tego, że tak jak duplikowana treść zabiła qlweby, tak zabije precle.
Hi! Nice site! <a href=.. :)
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc