No wiec na poczatek chcialem sie troche poduczyc tego calego spamowania i zobaczyc o co w tym chodzi (narazie nie chodzi mi o zarobek)
1. powiedzmy ze narazie chce zrobic 20 doorway'ow pod 20 keyword'ow. Zalozylem darmowe konto na host.sk z domena anothercar.host.sk. Teraz wrzucac do katalogow doorwaye i linkowac je w postaci www.anothercar.host.sk/katalog_z_doorwyem? Czy tez moze zakladac gdzie indziej domeny i przypisywac je do danych katalogow z host.sk?
2. teraz jak powinien wygladac doorway? Wiem, ze jak normalna strona, ale czy kazdy doorway moze wygladac tak samo (tzn ten sam content) czy kazdy ma byc inny? Chcialbym tez zobaczyc kod html takiego doorwaya.
teraz zalozmy ze moj kazdy doorway sklada sie z 20 podstron. I teraz jak je linkowac miedzy soba?
Czy na kazdej podstronie dawac linki do reszty doorwayow czy tez na kazda podstrone jeden link?
3. Teraz cos o tworzeniu keywordow i contentu. wgralem na server skrypty ktore byly podane w innych postach (tzn skopiowalem do notatnika tekst zrodlowy i nazwalem plik cos_tam.php) Wgralem miedzy innymi skrypt z algorytmem markova czy jakos tak oraz do pozyskiwania keywordow. Niestey po wpisaniu w przegladarke adresu prowadzacego do cos_tam.php wywala mi bledy. Dlaczego? Co zrobilem nie tak? Sorki jesli pytania sa banalne ale jestem poki co zielony zarowno ze spamem jak i php (ale co do pisania skryptow to mam kuzyna tengiego informatyka
4. Teraz jesli doorway dostaje banana w googlach to dostaje go subdomena (np. doorway.republika.pl) czy server (katalog), na ktorym jest umieszczony doorway (www.anothercar.host.sk/katalog_z_doorwyem) ?
Wiem, ze spamowanie na darmowych hostach i domenach troche mija sie z celem, ale ja narazie chce sie pouczyc i to wszystko ogarnac. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Pomoc