Strona 1 z 1
Gdzie doorway'e jw.
Napisano 26 kwiecień 2006 - 08:31
Witam
Mam pytanko powiedzmy ze wygenerowalem x doorway'ow i na jakich serwerach je umieszczac?? Za pomoca PHP np na republice czy co?? Ludzie pomozcie bo chyba nie bede kliku tysiecy recznie wgrywac?
1551897 (GG) - jak komuś pomóc to piszcie............ Pomogę jeśli potrafię :)
#2 Guest_Maddox_*
Napisano 26 kwiecień 2006 - 08:52
Witam
klientem ftp kopiujesz wszystkie za pomoca jednego klikniecia
Napisano 26 kwiecień 2006 - 10:53
hehe aleś Ty dowcipny 
To to akurat wiem tylko chodzi mi o to czy np na republice dla każdego doorwaya potrzba osobnego konta?? Czy może podzielić to według tematyki??
Przepraszam za głupie pytania ale jestem z tego dosłownie głupi
To to akurat wiem tylko chodzi mi o to czy np na republice dla każdego doorwaya potrzba osobnego konta?? Czy może podzielić to według tematyki??
#4 Guest_Maddox_*
Napisano 26 kwiecień 2006 - 10:54
hehe aleś Ty dowcipny
ten topik powinien byc w dziale dla poczatkujacych prawda?
robisz wiele doorwayow na jednym koncie na republice
Napisano 27 kwiecień 2006 - 03:28
Nie wiem czy na republice opłaca sie jeszcze doorwaye wsadzac mi po 3 dniach zablokowali kilkanascie kont :/
Napisano 27 kwiecień 2006 - 07:17
no też mi się tak wydaje dla tego będę stawiał na innych free hostach.........
A jeszcze jedno:
Jak wrzuce je na host.sk (300MB pojemnosci) i mi wykryja chocby jednego to cale konto idzie w............?
I jeszcze jedno:
Czy doorway może być w php -chodzi mi tu o badanie ruchu na stronach i wstawianie modułu z linkami do innych spamów ew. sprzedanych linków........
Pozdro
A jeszcze jedno:
Jak wrzuce je na host.sk (300MB pojemnosci) i mi wykryja chocby jednego to cale konto idzie w............?
I jeszcze jedno:
Czy doorway może być w php -chodzi mi tu o badanie ruchu na stronach i wstawianie modułu z linkami do innych spamów ew. sprzedanych linków........
Pozdro
Napisano 27 kwiecień 2006 - 09:59
no też mi się tak wydaje dla tego będę stawiał na innych free hostach.........
A jeszcze jedno:
I jeszcze jedno:
Pozdro
Moze byc w php. Na wlasnym serwie często robi się tak, że plik ma rozszerzenie .html a w srodku jest .php. Tyle ilu ludzi sie w to bawi, tyle zdań czy to ma znaczenie czy nie (dla szukarek).
Pytasz, czy jak wykryją admini host.sk czy jak google wykryje ? Tak czy inaczej mogę powiedzieć - TAK, całe konto idzie w ....
Napisano 27 kwiecień 2006 - 07:27
Admini to mysle nie problem - gorzej z google
#9 Guest_Noobie_*
Napisano 27 kwiecień 2006 - 07:59
Przy freehostach, hmmm ... admini to problem 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc