No! Mam zatwierdzone konto.
Teraz pytanie co do advanced feeda:
jeśli mój trafik będzie odpowiednio dobry to advanced będzie włączony odgórnie, czy mam prosić o włączenie wtedy kiedy uznam, że już mi się należy?
----------------------------------------------------------------
Kasa z PeakClick, Kasa z ClickBank, Phentermine, Skystar
Strona 1 z 1
Advanced - włączają jak zasłużę, czy trzeba prosić?
Napisano 07 lipiec 2007 - 01:51
czy mam prosić o włączenie wtedy kiedy uznam, że już mi się należy?
W celu otrzymania Twojej pierwszej należności musisz skontaktować się z nami i szczegółowo wyjaśnić źródło Twojego ruchu interentowego. Dopiero po otrzymaniu i zatwierdzeniu tych informacji uruchomimy procedury wypłaty należności. Oczywiście wszystkie kliknięcia nadesłane w okresie, kiedy Twoje konto oczekuję na zatwierdzenie są skrupulatnie liczone. Są one wyświetlone na Twojej tablicy statystyk.
Wymagamy, aby wszyscy nasi Partnerzy przeszli przez weryfikację. Jest to proces jednorazowy. Stworzyliśmy ten system w celu uniknięcia oszustw i wyeliminowania nieuczciwości. Im mniej tego typu praktyk w naszym systemie, tym lepsze stawki możemy otrzymać od reklamodawców. Stabilność i wiarygodność programu to także gwarancja Twojego wynagrodzenia.
Aby uczynić tą procedurę szybką i bezbolesną, proszę wyślij e-mail na adress support@peakclick.com ze wszystkimi szczegółami dotyczącymi źródeł Twojego ruchu internetowego, wraz z innymi dodatkowymi informacjami, które pozwolą ocenić ich jakość.
Kiedy Twoje konto zostanie zatwierdzone i uwiarygodnione, musisz zalogować się ponownie, żeby zobaczyć zmiany.
Wymagamy, aby wszyscy nasi Partnerzy przeszli przez weryfikację. Jest to proces jednorazowy. Stworzyliśmy ten system w celu uniknięcia oszustw i wyeliminowania nieuczciwości. Im mniej tego typu praktyk w naszym systemie, tym lepsze stawki możemy otrzymać od reklamodawców. Stabilność i wiarygodność programu to także gwarancja Twojego wynagrodzenia.
Aby uczynić tą procedurę szybką i bezbolesną, proszę wyślij e-mail na adress support@peakclick.com ze wszystkimi szczegółami dotyczącymi źródeł Twojego ruchu internetowego, wraz z innymi dodatkowymi informacjami, które pozwolą ocenić ich jakość.
Kiedy Twoje konto zostanie zatwierdzone i uwiarygodnione, musisz zalogować się ponownie, żeby zobaczyć zmiany.
from http://stats.peakclick.com/index.php?ac=ap
Napisano 07 lipiec 2007 - 06:09
SUPER
Jeśli mój trafik będzie odpowiednio dobry to advanced będzie włączony odgórnie, czy mam prosić o włączenie wtedy kiedy uznam, że już mi się należy?
nIE MUSISZ NIKOGO PROSIC
Napisano 07 lipiec 2007 - 06:58
JEśLI BEDZIE TRAFFIC ODPOWIEDNI, TO NAPISZESZ I WłąCZą ODRAZU !!!
Chyba raczej: NAPISZĘ... I JAK TRAFIK BĘDZIE ODPOWIEDNI TO WŁĄCZĄ - W PRZECIWNYM WYPADKU NIE.
(jest istotna różnica bo to oni decydują a nie ja)
Logiczny byłby mechanizm, w którym po osiągnięciu trafiku kwalifikującego do advanced feeda zostaje on włączony automatycznie.
Jeśli tak nie jest to chciałbym poznać w miarę konkretne warunki, które muszę spełnić (żebym nie musiał robić z siebie głupka i co chwilę pisać do supportu bo jak na mój gust to już mam super trafik i chcę advanced feeda od zaraz
Kasa z PeakClick, Kasa z ClickBank, Daily Links
Napisano 07 lipiec 2007 - 10:24
Chyba raczej: NAPISZĘ... I JAK TRAFIK BĘDZIE ODPOWIEDNI TO WŁĄCZĄ - W PRZECIWNYM WYPADKU NIE.
(jest istotna różnica bo to oni decydują a nie ja)
Logiczny byłby mechanizm, w którym po osiągnięciu trafiku kwalifikującego do advanced feeda zostaje on włączony automatycznie.
Jeśli tak nie jest to chciałbym poznać w miarę konkretne warunki, które muszę spełnić (żebym nie musiał robić z siebie głupka i co chwilę pisać do supportu bo jak na mój gust to już mam super trafik i chcę advanced feeda od zaraz
Kasa z PeakClick, Kasa z ClickBank, Daily Links
warunki sa proste
minimum $5 dziennie (ale to mozna negocjowac)
trafik z doorwayow tylko i wylacznie
od razu dodam, trafik z gówien typu http://www.freeviral.com/?r=153631 oczywiscie odpada, najlepiej usun to ze swojej stopki albo ja to zrobie
Napisano 08 lipiec 2007 - 06:59
Napisano 09 lipiec 2007 - 10:50
warunki sa proste
minimum $5 dziennie (ale to mozna negocjowac)
trafik z doorwayow tylko i wylacznie
hehe no nie zgodził bym się z tym ;p Ja mam teraz nowe konto od paru dni i mam 'Feed version: Advanced ' bez zatwierdzenia konta ;p 'Revenue share: 70% ( Not approved ) ' i zarobki na tym koncie nie przekraczają 0,20 euro dziennie ;p Tu nie ma zasady ile musisz zarabiać, tylko ich obchodzi z kąd trafik, trzeba do nich napisać w jakim celu chcesz to 'lepsze konto' i od razu włanczają bez zatwierdzenia nawet ... tylko potem przy wypłacie trzeba im wysłać linki z spamami by mieli dowód ...
Napisano 09 lipiec 2007 - 11:40
hehe no nie zgodził bym się z tym ;p Ja mam teraz nowe konto od paru dni i mam 'Feed version: Advanced ' bez zatwierdzenia konta ;p 'Revenue share: 70% ( Not approved ) ' i zarobki na tym koncie nie przekraczają 0,20 euro dziennie ;p Tu nie ma zasady ile musisz zarabiać, tylko ich obchodzi z kąd trafik, trzeba do nich napisać w jakim celu chcesz to 'lepsze konto' i od razu włanczają bez zatwierdzenia nawet ... tylko potem przy wypłacie trzeba im wysłać linki z spamami by mieli dowód ...
nie kloc sie ze mna na ten temat bo jestem przedstawicielem peakclicka na tym forum. Tak jak napisalem wymog 5$ jest do dyskusji i prosze nie pisac na support proszac o advanced feed majac 5 klikow dziennie!!!!!!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź