mam pytanko, czym dla was jest dobre zaplacze ? potrzebuje takiego, zeby wypozycjonować jakieś 10 stron pod takimi hasłami jak np. humor, gry online, opisy gg, tapety. Jak duże musze mieć zapleczę, aby to się udało, co powinienem robić wg was ? Z góry dzięki za wszelkie instrukcje.
Strona 1 z 1
dobre zaplecze co to jest dobre zaplecze
Napisano 04 maj 2006 - 12:22
Jeśli zaczynasz (a tak to rozumiem) to skoncentrować sie na mniejszych rzeczacj - nie TAPETY a TAPETY NA PULPIT Z SAMOCHODAMI itp. Pod takimi mocnymi keywordami jak podałeś - trzeba baaaardzo dlugo walczyć (a czy z powodzeniem to juz inna bajka).
Napisano 04 maj 2006 - 07:19
E tam dlugo... Ja w niecaly miesiac jestem #11 pod teksty piosenek z farma, a jakos specjalnie nie linkowalem mocno - tyle, zeby zaindexowalo :]
Napisano 04 maj 2006 - 08:53
Ja ostatnio ze swoim spamem wpadlem na druga pozycje pod BMW i Mercedes i jeszcze jakies inne ( szkoda tylko ze na google.pl
)
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
#5 Guest_didablju_*
Napisano 04 maj 2006 - 01:41
gratuluje wam chłopaki, jestem z was dumny, ale czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie?
do Artooreq, nie jestem początkujący i nie chce koncentrować na hasłach typu: "pielone marchewki", chce wypozycjonować pod "tapety"
do Artooreq, nie jestem początkujący i nie chce koncentrować na hasłach typu: "pielone marchewki", chce wypozycjonować pod "tapety"
Napisano 04 maj 2006 - 01:44
ja jestem na wysokich pozycjach pod haslami takimi jak:
ikony, czcionki, tapety, napisy do filmow, kody do gier
w niecaly miesiac? jak? Stara domena - okolo 6 lat... Duzo daje
Pozdrawiam.
ikony, czcionki, tapety, napisy do filmow, kody do gier
w niecaly miesiac? jak? Stara domena - okolo 6 lat... Duzo daje
Pozdrawiam.
Napisano 04 maj 2006 - 02:06
Chlopaki, nie liczy sie pozycja tylko traffic :-) Jak dla mnie lepiej i latwiej wejsc na 1000 hasel pokrewnych w top10 niz byc pierwszym pod super zarabista fraze, nawet jesli jest wiekszy traffic niz w opcji 1000 keywordow
- poprostu lepszy i stabilniejszy traffic mysle
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
#8 Guest_didablju_*
Napisano 04 maj 2006 - 03:29
masz racje mbojan, zgadzam się.
kwiateek zobacz co będzie za jakiś miesiąc, możesz (ale nie musisz) ostro spaść.
kwiateek zobacz co będzie za jakiś miesiąc, możesz (ale nie musisz) ostro spaść.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc