Witam !
Mam kilka pytan odnosnie PC i bede wdzieczny za pomoc:
1. Czy w PC placa za klikniecie w reklame z wyszukiwarki ?
2. Dlaczego w wyszukiwarce pojawia sie caly czas jakas darmowa encyklopedia ?
3. Czy jest mozliwosc w PC pobrania linku do jednej lub kilku konkretnych reklam tak aby ludzie mogli kliknac w reklame bez wczesniejszego wchodzenia w wyszukiwarke. Chodzi mi o sam link a nie reklamy typu ad-sense jak w google czyli mam konkretny link i za klikniecie w niego jest kasa.
Jesli w PC nie można zarabiac za klikniecie w banner lub pojedynczy link to jaka firma zagraniczna najlepiej placi za kilkanie w reklame / banner.
Poprostu mam strone na ktorej mam spory traffic i chcialbym zarabiac na kliknieciach w link / banner. Sa Polskie programy partnerskie ale wszedzie placa za kliniecie jak ktos dokona zakupow na danej stronie. Moja strona jest erotyczna wiec wszelkie reklamy viagry itp sa mile widzane ale skad wziac pojedyncza reklame za ktora placa za klikniecie ?
Bede wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam!
Strona 1 z 1
Jaki rodzaj reklamy jest najlepszy ?
Napisano 13 lipiec 2007 - 04:17
1.Z tego co mi wiadomo to tak
2.Bo chyba kupili sobie traffic ale mają małe bidy bo poszli na ilość keyów nie na cenę trafficu.
PS.Jeśli chcesz żeby płacili ci za umieszczenie konkretnego bannera to spróbuj na Allegro.
2.Bo chyba kupili sobie traffic ale mają małe bidy bo poszli na ilość keyów nie na cenę trafficu.
PS.Jeśli chcesz żeby płacili ci za umieszczenie konkretnego bannera to spróbuj na Allegro.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 13 lipiec 2007 - 04:48
za klicki w bannery dobrze płaci firma trededoubler.com ale erotyki tam nie przyjma chyba ze jakieś sklepy z bielizną to może ... jeśli masz trafik zpoza polski to może ślij na http://adult.find-fm.com//
Napisano 13 lipiec 2007 - 04:56
1. gównie tak, jest jeszcze coś na wzór boksów reklamowych
2. bo widocznie na Polskich userów stać tylko freedictionary
3. nie, ponieważ stawki i linki zmieniają się w ciągu dnia
Nie, w PC nie można zarabiać za kliknięcia w baner, zainteresuj się tradedoublerem międzynarodowym i cj.com, zresztą jest masa firm która płąci za bannery wystarczy poszukać, jednakże PC tego nie robi
W ramach programu PC możesz jednak na swojej stronie umieścić boks wyszukiwarki, or something like that
Hmm jeżeli Twoja strona posiaga głównie traffic polskiego źródła to może to być wysoce nieopłacalne angażować się w PeakClick, ale z tego co pamiętam to jest polski sex shop, który płaci za klikanie w banner ok 6 gr?, przy czym nie pamiętam już adresu tego sklepu (jak znajde to wrzuce). Spróbuj różnych programów partnerskich, jakichś ziołowych viagr itp. ze swojej strony mogę polecić program partnerski sklepu z prezerwatywami:
http://kapturek.pl/ext/program_partnerski/program
2. bo widocznie na Polskich userów stać tylko freedictionary
3. nie, ponieważ stawki i linki zmieniają się w ciągu dnia
Nie, w PC nie można zarabiać za kliknięcia w baner, zainteresuj się tradedoublerem międzynarodowym i cj.com, zresztą jest masa firm która płąci za bannery wystarczy poszukać, jednakże PC tego nie robi
W ramach programu PC możesz jednak na swojej stronie umieścić boks wyszukiwarki, or something like that
Hmm jeżeli Twoja strona posiaga głównie traffic polskiego źródła to może to być wysoce nieopłacalne angażować się w PeakClick, ale z tego co pamiętam to jest polski sex shop, który płaci za klikanie w banner ok 6 gr?, przy czym nie pamiętam już adresu tego sklepu (jak znajde to wrzuce). Spróbuj różnych programów partnerskich, jakichś ziołowych viagr itp. ze swojej strony mogę polecić program partnerski sklepu z prezerwatywami:
http://kapturek.pl/ext/program_partnerski/program
Napisano 13 lipiec 2007 - 05:28
gdzieś też to widziałem ale tam chyba trzeba mieć proporcjonalny % od sprzedaży do ilości UV więc dalej wychodzi % od sell a nie clicka.
nie nie, hmm ja to ostatni raz widziałem z rok temu, więc możliwe że już nieaktualne
ale dokłądnie pamiętam że tam były 3 opcje albo płatne za UV, albo za UV i % od sprzedaży, albo sam %
opcje były do wyboru przy czym w każdej byla inna wartość
Napisano 13 lipiec 2007 - 05:44
nom dokładnie coś takiego było http://www.programypartnerskie.info/?co=ka...p;nk=0208000000 tu gdzieś na pewno przynajmiej był ten program, ale dokładniej nie chce mi się szukać
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź