Witam,
zachecam wszystkich do zapoznania się z ponizszym linkiem:
http://www.ittechnology.us/wp-content/uplo.../google-ban.jpg
Pozdrawiam,
olivier
Strona 1 z 1
filtr/ban w google
#4
Napisano 16 lipiec 2007 - 10:15
O sprawdzenie/upewnienie sie czy strona nie zalapala sie czasem do filtra
lub tez nie dostala bana.
Ed.
Poczytaj to i zastosuj sie do podanych instrukcji, bo jak pamietam z wczesniejszych postow
to byly podejrzenia ze jestes w filtrze.
lub tez nie dostala bana.
Ed.
Poczytaj to i zastosuj sie do podanych instrukcji, bo jak pamietam z wczesniejszych postow
to byly podejrzenia ze jestes w filtrze.
#5
Napisano 16 lipiec 2007 - 11:22
Z tego co mi sie wydaje - na pewno nie dostalem bana (ale filtr w moim przypadku na 99% pewny) 
Szczerze mowiac nie wiem co mam dalej robic. Wnioskuje, ze linkowac i katalogowac w dalszym ciagu - nic nie zwiekszac, ewentualnie delikatnie zmniejszac/ale rozsadnie
W schemacie pisza by pogrzebac cos w narzedziach dla adminow. Hmm..ogolnie dla mnie to czarna magia, wiec dam sobie raczej z tym spokoj. Poczekam chyba kilka miesiecy, moze mi sie przyfarci i zdejma ten cholerny filtr z mojej strony!?
Oczywiscie uwagi, sugestie i pomoc z Waszej strony mile widziana
Ps. zlosliwym i przesadnym zartownisiom - stanowczo dziekuje
Pzdr.
Szczerze mowiac nie wiem co mam dalej robic. Wnioskuje, ze linkowac i katalogowac w dalszym ciagu - nic nie zwiekszac, ewentualnie delikatnie zmniejszac/ale rozsadnie
W schemacie pisza by pogrzebac cos w narzedziach dla adminow. Hmm..ogolnie dla mnie to czarna magia, wiec dam sobie raczej z tym spokoj. Poczekam chyba kilka miesiecy, moze mi sie przyfarci i zdejma ten cholerny filtr z mojej strony!?
Oczywiscie uwagi, sugestie i pomoc z Waszej strony mile widziana
Ps. zlosliwym i przesadnym zartownisiom - stanowczo dziekuje
Pzdr.
#6
Napisano 05 sierpień 2007 - 12:38
Witam,
zachecam wszystkich do zapoznania się z ponizszym linkiem:
http://www.ittechnology.us/wp-content/uplo.../google-ban.jpg
Pozdrawiam,
olivier
Bardzo dobre.
Mam pytanie w którym miejscu w narzędziach dla webmastera sprawdzić czy jest ban?.
dałem site:www.mojadomena.net i wyskoczyly mi tylko strony www.mojadomena.net/katalog/forum/....
strony głównej nie było ;(
#7
Napisano 05 sierpień 2007 - 12:50
dałem site:www.mojadomena.net i wyskoczyly mi tylko strony www.mojadomena.net/katalog/forum/....
strony głównej nie było ;(
a teraz trochę logiki
czy jezeli site:domena.com coś zwraca znaczy że mamy bana na domene?
nope?
#9
Napisano 06 sierpień 2007 - 11:12
To mam rozumieć, że jest jakiś filtr założony? coś pozycjoner namieszał? czy duplicate content?
w narzędziach webmastera nie ma żadnych błędów.
a czy ja wyglądam jak wróżka? u mnie wszystko w porządku
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
















