- Jako wynik szukania pokazuje w pierwszej kolejności reklamy z Peakclick (ilość do zdefiniowania), a poniżej dodaje wyniki wyszukiwania z dmoza na to samo zapytanie (losowe pięć spośród wszystkich znalezionych).
- Link na dole "popular searches" kieruje do strony na której losowo pokazuje się ileśtam linków wygenerowanych na podstawie plików tekstowych (zebrałem programem Keyword Elite około 4 mln fraz które tu wykorzystuję).
- Link poniżej wyników wyszukiwania "more results" kieruje do find.fm na szukaną frazę, oczywiście wpiszesz tam swojego refa
- Linkować do skryptu można na dowolną frazę wpisując ją w url, np. http://www.1-org.com/s/dupa-maryny.html albo http://www.1-org.com/s/adipex-phentermine.html
- Skrypt jest napisany w PHP i nie korzysta z mySQL. Możesz go "poubierać" rozmaitym tematycznym contentem aby zwiększyć gęstość keywordów. Ale jestem przekonany, że nawet bez dodatkowego contentu dobre podlinkowanie z wartościowych stron wystarczy dla zapewnienia satysfakcjonujących rezultatów, gdyż szukane słowa pojawiają się gęsto w opisach wyników wyszukiwania.
Jestem jedynym autorem tego skryptu i napisałem go od A do Z własnoręcznie, korzystając z wiedzy, którą zdobyłem m.in, na tym forum.
Oczywiście udostępniam skrypt taki jaki jest (pośwęcę jeszcze chwilę na dopisanie jakichś sensownych komentarzy) i rób z nim co chcesz. Nie mam czasu ani chęci odpowiadać i NIE BĘDĘ ODPOWIADAĆ na pytania dlaczego coś działa tak a nie inaczej lub inne pierdoły. Jeśli decydujesz się, to skrypt jest Twój i możesz z nim robić co Ci się podoba a mnie nic to nie obchodzi. Dostosujesz go do swoich potrzeb i będziesz zarabiał wielką kasę jeśli zaangażujesz się i poświęcisz odpowiednią ilość czasu.
Niech SPAM będzie z Tobą!
Pamiętaj! Zgadzam się na pobranie skryptu tylko jeśli zapisałeś się z mojego reflinku do Peakclick. Jeśli pobierzesz skrypt nie zapisując się pode mnie to najprawdopodobniej wyskoczy ci wielki wrzód na dupie i nie będziesz mógł usiąść przed kompem przez najbliższe 3 miesiące
Tu zarejestruj się w Peakclick (formularz w j. ojczystym) a teraz pobierz skrypt: PeakClick Search Engine.php

Pomoc
Dodaj odpowiedź