Strona 1 z 1
ADDER4
Napisano 31 lipiec 2007 - 11:44
Witam
mam pytanie, generalnie znam sie tyle na pozycjonowaniu co teraz zacząłem przeglądać to forum, ponieważ chce wrzucić stronę firmy do neta... przy czym wiadomo że to jeszcze za mało... zacząłem dlatego czytać o pozycjonowaniu i znalazłem na allegro programik o nazwie ADDER 4 chciałbym sie poradzić czy jest on cokolwiek warty, a jeśli coś, to z czego mógłbym skorzystać żeby jakoś w miare skutecznie wypozycjonowaść swoja stronke :| z góry dzieki za pomoc! pozdrawiam
Napisano 31 lipiec 2007 - 01:13
adder się przydaje do podlinkowania zaplecz ... ale wypozycjonować serwisu tylko przy pomocy jego się zbytnio nie da. Systemy wymiany linków dużo dają + linki z własnych zaplecz ... (najlepej o podobnej tematyce te zaplecza)
jeśli chcesz się zająć pozycjonowaniem na pewno się przyda, a jeśli tylko do 1 strony to lepiej kup 2pkt na allegro za 20 zł do katalogowania 2 stron.
a no i przed pozycjonowaniem strony firmowej poćwicz na jakiś innych domenach ... na początku mogą polecieć bany jak się nie ma wyczucia jeszcze ... ;/
a o addera więcej popytaj shivan zdaje się że to autor skryptu na tym forum.
jeśli chcesz się zająć pozycjonowaniem na pewno się przyda, a jeśli tylko do 1 strony to lepiej kup 2pkt na allegro za 20 zł do katalogowania 2 stron.
a no i przed pozycjonowaniem strony firmowej poćwicz na jakiś innych domenach ... na początku mogą polecieć bany jak się nie ma wyczucia jeszcze ... ;/
a o addera więcej popytaj shivan zdaje się że to autor skryptu na tym forum.
Napisano 31 lipiec 2007 - 01:44
heh śmiesznie to powiedziałeś
Przecież w google trudno dostać filtra albo bana.
Ja dostałem raz bana jak cała domena mokra.pl poleciała za odfiltrowanie ruchu modemów i stałego dostępu DSL :].
Miałem tam subdomen kilka xD
Napisano 31 lipiec 2007 - 01:48
Przecież w google trudno dostać filtra albo bana.
hahahaha no faktycznie trudno xD to dlaczego all stają na uszach by go uniknąć ?? Fakt jak jest zwykła strona i ma pare miesięcy to co innego ... ale to też trzeba wiedzieć ... ja tego nie wiedziałem na początku
Napisano 31 lipiec 2007 - 07:57
O jakich filtrach mowa? Przecież w adderze potrafią być 2k katalogów na jednej domenie... przecież takie linki maja minimalna moc i do filtra to one mogą doprowadzić chyba w szukaj.onet.pl ...
Darmowe pozycjonowanie
Programowanie - eProg.pl - forum programistyczne dla zaawansowanych i początkujących
Opisy GG - Wyselekcjonowane najlepsze opisy w sieci!
Programowanie - eProg.pl - forum programistyczne dla zaawansowanych i początkujących
Opisy GG - Wyselekcjonowane najlepsze opisy w sieci!
Napisano 31 lipiec 2007 - 10:55
O jakich filtrach mowa? Przecież w adderze potrafią być 2k katalogów na jednej domenie... przecież takie linki maja minimalna moc i do filtra to one mogą doprowadzić chyba w szukaj.onet.pl ...
To w szukaj.onet.pl można dostać filtra za nagły przyrost linków? Nie wiedziałem
Napisano 05 sierpień 2007 - 04:11
Witam smile.gif mam pytanie, generalnie znam sie tyle na pozycjonowaniu co teraz zacząłem przeglądać to forum, ponieważ chce wrzucić stronę firmy do neta... przy czym wiadomo że to jeszcze za mało... zacząłem dlatego czytać o pozycjonowaniu i znalazłem na allegro programik o nazwie ADDER 4 chciałbym sie poradzić czy jest on cokolwiek warty, a jeśli coś, to z czego mógłbym skorzystać żeby jakoś w miare skutecznie wypozycjonowaść swoja stronke :| z góry dzieki za pomoc! pozdrawiam smile.gif
hmmm....
czyzby kolejny chwyt marketingowy???....w sumie dobry pomysl z tymi ''zywymi reklamowkam'' shivan
[img]www.googletrackyou.com/pozycjonowanie-ip-users-get-database/1.gif[img]
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc