mam pytanie, czy jak kupil bym link pozycjonujacy na stronie o 50tyś. zaindeksowanych stron i dodal bym tam swoj link to czy moja domena ktora ma miescia moze dostac filtr?
Strona 1 z 1
linki pozycjonujace
Napisano 15 sierpień 2007 - 09:44
może, ale nie musi.
Duzo tutaj zalezy od wieku domeny do ktorej linkujesz.
Duzo tutaj zalezy od wieku domeny do ktorej linkujesz.
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Napisano 15 sierpień 2007 - 09:46
raczej nie powinna , wydaje mi się że bardziej chodzi tu o PR tejże strony i faktyczną moc jaka zostanie przeniesiona na twoja stronę , a nie o ilość samych linków
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
Napisano 16 sierpień 2007 - 02:20
lepiej podlinkuj stronę do katalogów ręcznie lub jakimś automatem a dopiero po ok 2 - 3 miesiącach linki
czytałem że takie nagłe wykupywanie linków może właśnie skończyć się filtrem
osobiście nie radziłbym
czytałem że takie nagłe wykupywanie linków może właśnie skończyć się filtrem
osobiście nie radziłbym
Napisano 16 sierpień 2007 - 03:15
mam pytanie, czy jak kupil bym link pozycjonujacy na stronie o 50tyś. zaindeksowanych stron i dodal bym tam swoj link to czy moja domena ktora ma miescia moze dostac filtr?
filtr za link z 1 strony?? jak byś go dodał jednego dnia na 20 stronach to moze być niemiłe ale nie na jednej
Napisano 16 sierpień 2007 - 05:15
ja np. linkuje świeże domeny na starcie z kilku swoich serwisow (jakies 40-60 tys. podstron PR 2-3) i z reguly wszystko jest ok. choc raz faktycznie (jak mi sie wydaje) dostalem filtr (witrynka blyskawicznie zostala zindeksowana ale ruch zerowy), tak wiec na Twoim miejscu zapopatrzył bym się jedynie w link na stronie głownej, jesli juz mial bym cos kupowac (osobiscie uwazam iz w przypadku indeksowania duza ilosc linkow z jednego serwisu o jednolitej strukturze [anchor+url] daje duzego kopa, natomiast nie ma az tak strategicznego wplywu na pozycje witryny w rankingu wyszukiwarki - ale moge sie mylic)
Napisano 17 sierpień 2007 - 11:27
Z tego co piszesz nie bedzie to 50tys stron a podstron, ta sama domena,serwer[IP] , po za tym czas zanim zaindeksuje link na wszystkich podstronach - o filtr bac sie nie musisz
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc