Można dostać filtr za przesade w ilości keywordów?? Właśnie dodałem kilka powtórzeń keya i w metatagach coś takiego jak keyword + rozwinięcie, keyword + rozwinięcie 2. Strona spadła o 10 miejsc... srednio po tym jak sę pojawił bot czyli w ciągu 2 godzin. Ile mkoze to trwac?? czy jest to wina różnych DC czy faktycznie przesadziłem z keyami.
Strona 1 z 1
Filtr za keywords
Napisano 26 sierpień 2007 - 10:52
Nie będzie rusek pluł nam w twarz i wyzywał od lamerów, polski my naród polski ród królewski szczep spamerów.
Jak tu ciemno... linków nie widze.
Napisano 27 sierpień 2007 - 09:53
a może po prostu masz świeżą stronę
10 miejsc to jeszcze nie tragedia a filtr to raczej nie jest
u mnie np. fraza z rana była wyżej w wyszukiwaniach a wieczorem spadła z 10 pozycji w dół :| dziwne ale prawdziwe :] a może jak najbardziej normalne
10 miejsc to jeszcze nie tragedia a filtr to raczej nie jest
u mnie np. fraza z rana była wyżej w wyszukiwaniach a wieczorem spadła z 10 pozycji w dół :| dziwne ale prawdziwe :] a może jak najbardziej normalne
Napisano 28 sierpień 2007 - 10:54
google ogólnie nawet nie patrzy co się znajduje z meta keywords, więc domyśl się
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
Napisano 28 sierpień 2007 - 11:58
w tresci strony też. Może przesadziłem. teraz jestem w top7 strona ma pół roku. na hasło forum nlp jest 7. Haśło średnio trudne a zaczynam walczyć o top3 na hało nlp które jest trudną frazą dość oblegana. Ale jak zoptymalizuje kod bede w top10. Gdzieś widziałem kiedyś taki skrypt do liczenia % zawartopsci keyów w stronie. WIe ktos moze gdzie to jest??
Nie będzie rusek pluł nam w twarz i wyzywał od lamerów, polski my naród polski ród królewski szczep spamerów.
Napisano 28 sierpień 2007 - 03:02
Seo Quake ma coś takiego.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 14 wrzesień 2007 - 01:32
Spadek o 10 pozycji nic nie oznacza - to naturalne. Gdybyś dostał jakiegoś filtra to ciężko byłoby Ci znaleźć swoją stronę w Google.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc