Miesiąc temu stworzyłam mały serwis rozrywkowy. Przez ten czas go ulepszałam i dodawałam
materiały. Nigdy nie pozycjonowałam żadnej www, ale wiem co nieco na ten temat. Chciałabym
się was zapytać o kilka rzeczy, mianowicie:
1. Zaplanowałam plan rozkręcania serwisu i niewiem czy przyniesie mi on efekty ;]
a) codzienne dodawanie do 5 katalogów ( moderowanych i niezaśmieconych ) i do 5 presseli
(tylko niewiem czy artykuły pisać samemu czy zerżnąć ?)
c) umieszczenie link-a w podpisach na forum, tematach, prośba znajomych o promowanie
d) dodanie strony do toplist związanych z tą tematyką, promowanie na jak najwyższe
miejsca
e) mały spam ? może na chatach, gg
f) oczywiście codzienna aktualizacja (5-20 nowych filmików)
g) zastanawiałam się nad zakupem dostępu do adder-a,żeby móc potem systematycznie dodawać
h) jeśli mój wkład nie przyniesie mi efektów to ostatecznie zlecę komuś pozycjonowanie
Inne:
- domena jest krótka, łatwa do zapamiętania, to chyba dobrze, tak ?
- jak dodać moją strone do innych wyszukiwarek oprócz google ? ( google automatycznie
dodało moją strone, nie wpisywałam w google.com/addurl )
- czy sposób wyświetlania reklamy adsense tak jak maxmix* i upek* jest legalne ? (
wyskakuje popup / wartstwa , a przycisk zamknięcia jest ukryty między blokami )
- koniecznie musze umieszczać słowa kluczowe w komentarzach itp. ?
Możliwe, że coś przeoczyłam
Moim celem jest uzyskać na początek 300-500 odwiedzających dziennie, treść serwisu jest
czytelna, keywordy itp. odpowiednio dobrane, grafika w miarę profesjonalna i łagodząca oko.
Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie powiedzieć coś na temat moich działań. Będę bardzo
wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam gorąco wszystkich i życzę miłego weekendu ;]

Pomoc