Tak naprawde nie znalazłem tu zadnego tematu w którym bym sie dokładnie dowiedział, jak wypozycjonowac w google z odpowiednim hasłem jakas strone.
tak wiec około 2 miesiace temu załozyłem strone. Nie wiem czy tu mozna pisac dokłądnie o jaka chodzi, wiec na razie nie pisze.
Pod głownym słowem kluczowym jest juz strona na 1 stronie w google, ale wyzej watpie ze wyjdzie bez zadnych działan bo mam duzo konkurencje.
Wiec co byscie doradzili żółtodziobowi w sparwie pozycjonowania?
Wymieniłem sie linkami ze strona o duzym PR, dodałem do 2-3 katalogów i nic wiecej.
podjac wspołprace np. z linkme.pl? czy linkor.pl?
wpisywac w katalogi? jakie najlepsze? do których? czy jak dodam do katalogu to musze potem dawac ich jakas grafike na strone?
Co jeszcze? prosiłbym o jakies rady.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Pozycjonowanie strony
Napisano 21 wrzesień 2007 - 10:35
radze isc na forum.optymalizacja.com
tam jest wiecej dla poczatkujacych.
Jak najwiecej linkow z Twoja fraza, ale pamietaj o tym, zeby dawac tez inne frazy, bo mozesz miec filtr(spasc w wynikach). To tyle w skrócie.
tam jest wiecej dla poczatkujacych.
Jak najwiecej linkow z Twoja fraza, ale pamietaj o tym, zeby dawac tez inne frazy, bo mozesz miec filtr(spasc w wynikach). To tyle w skrócie.
Black Hat - the only right way. <i>GCT</i>
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Napisano 22 wrzesień 2007 - 12:27
a np. strona dodajemy.info czy jest sens tego wykupywania? jestem teraz na 15 miejscu we frazie w której chce byc na 1-szym, czy opłaca sie wydawac 20 zł czy to coś da? jesli ktos by odpowiedział byłbym wdzieczny.
Napisano 22 wrzesień 2007 - 01:54
a np. strona dodajemy.info czy jest sens tego wykupywania? jestem teraz na 15 miejscu we frazie w której chce byc na 1-szym, czy opłaca sie wydawac 20 zł czy to coś da? jesli ktos by odpowiedział byłbym wdzieczny.
a jak masz za dużo kasy to możesz się nawet do katalogu Yahoo dodać
to co oferuje dodajemy.info to zwykłe katalogowanie, a pozycjonowanie nie składa się zkatalogowania
to może być 1 z tysiąca działań które możesz podjąć by wybić isę na jakąś frazę, przy czym moc tego jest
mówiąc krótko gówniana
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc