Witam, postawiłem sobie katalog stron, podlinkowałem go i napotkałem się z następującym problemem;
Strona została zindeksowana w taki sposób, że każdy znak jest oddzielony od innego spacją, wygląda to mniej więcej tak:
"˙ţ< ! DOCTYPE HTML PUBLIC " - / / W 3 C / / DTD HTML 4 . 0 1 Transitional / / EN " > < html > < head > < title > Katalog Stron < / title > < meta name ..."
Źródło strony wygląda normalnie:
"<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Katalog Stron</title> "
Dlaczego więc w indeksie googla pooddzielane są spacjami... przeszkadza mi to w indeksacji bo googiel nie idzie dalej tylko zatrzymał się na indeksie...
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi.
Strona 1 z 1
Problem z zaindeksowaną stroną... o co chodzi?
Napisano 23 wrzesień 2007 - 04:15
Nie zdarzyło mi się coś takiego ale to raczej nie przeszkadza w indeksacji tylko ci się zdaje.Z reguły Google szybko łyka index a potem podstrony wolniej już.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 23 wrzesień 2007 - 04:39
No nie wiem... katalog stoi już jakiś miesiąc, jest dobrze podlinkowany i nic...
S
P
A
M
Napisano 23 wrzesień 2007 - 11:33
"˙ţ< !"
Jakiego edytora używasz? Mnie to wygląda na określenie kodowania w pliku.
Jakiego edytora używasz? Mnie to wygląda na określenie kodowania w pliku.
Napisano 24 wrzesień 2007 - 11:39
˙ţ
Pewnie to zasługa kodowania UTF-8 z BOM.
Jak już chcesz korzystać z UTF-8 to używaj tego kodowania ale bez BOM (without BOM), powinna być taka opcja w edytorze HTML, w którym pracujesz.
Tutaj rejestracja w PeakClick, a tutaj ruch adultowy
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc