Strona 1 z 1
Google drastyczne spadanie strony
Napisano 03 październik 2007 - 10:00
Witam
Mam takie pytanko
Kupiłem na allegro pozycjonowanie za 10-20zl nie pamietam nawet
ustawiłem odpowiednio keywords,abstract,robots itd.
Po 2 miesiacach strona była na 4 stronie w google ale zauważyłem że niektórych znaków brakuje takich jak ś,ć zmieniłem to na znaki s,c i strona zaczeła drastycznie spadac teraz jest juz na 25 stronie.
Google bot odwiedza moją stronę codziennie mimo to cały czas spada.
Czy może ktoś napisać czemu się tak dzieje? Czy to od tego ze zmieniłem te znaki tak spada? Jak temu zaradzić?
Mam takie pytanko
Kupiłem na allegro pozycjonowanie za 10-20zl nie pamietam nawet
ustawiłem odpowiednio keywords,abstract,robots itd.
Po 2 miesiacach strona była na 4 stronie w google ale zauważyłem że niektórych znaków brakuje takich jak ś,ć zmieniłem to na znaki s,c i strona zaczeła drastycznie spadac teraz jest juz na 25 stronie.
Google bot odwiedza moją stronę codziennie mimo to cały czas spada.
Czy może ktoś napisać czemu się tak dzieje? Czy to od tego ze zmieniłem te znaki tak spada? Jak temu zaradzić?
Napisano 03 październik 2007 - 10:09
dwie sprawy:
-nie nazywajmy tych ofert na allegro pozycjonowaniem, bo to śmiech na sali !
-mówimy stanowcze NIE ignorantom !
-nie nazywajmy tych ofert na allegro pozycjonowaniem, bo to śmiech na sali !
-mówimy stanowcze NIE ignorantom !
Napisano 04 październik 2007 - 08:35
Napisz do "Całodobowego Działu Pomocy Technicznej" tego "pozycjonera" z allegro. Przecież im płacisz to muszą Ci to wytłumaczyć!
Napisano 04 październik 2007 - 04:26
a mnie to wygląda na prowokacje
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
Napisano 04 październik 2007 - 04:48
Jeśli chcecie na mnie jechać że zakupiłem niby "pozycjonowanie" na allegro za 10zł to darujcie sobie.
@Luk
Spadek trwa jakiś ponad tydzień
@Zyga
w subheader.php
@Luk
@Zyga
w subheader.php
Napisano 04 październik 2007 - 05:07
a co jest w subheader.php.
Mi również na prowokacje wygląda.
Mi również na prowokacje wygląda.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 04 październik 2007 - 05:13
Może jednak zastanów się nad super ekstra profesjonalną ofertą pozycjonowania i dopłać te kolejne 10zł? Będziesz musiał wydać pół kieszonkowych ale będziesz mógł spać spokojnie, bo nad pozycją Twojej strony będą czuwali profesjonaliści.
// Szlag mnie trafia jak widzę tych pozycjonerów za 10PLN i ludzi którzy są na tyle głupi by wierzyć w tego skuteczność.
// Szlag mnie trafia jak widzę tych pozycjonerów za 10PLN i ludzi którzy są na tyle głupi by wierzyć w tego skuteczność.
Napisano 04 październik 2007 - 05:14
czlowieku, nikt Ci nie powie czemu spada, jest milion powodów dla ktorych strona może spaść w wynikach. Bez adresu strony oraz wiedzy o tym co robili z Twoją stroną profesjonalisci z allegro nie sposob niczego powiedziec 
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Napisano 04 październik 2007 - 07:37
To nie wina zmiany literek, tylko skończył Ci się "bonus za świeżą stronę". Google ustawił Cię wysoko, nie dostałeś linków zwrotnych, to spadłeś. Bycie wysoko, to była szansa, a nie wynik normalny.
> ustawiłem odpowiednio keywords,abstract,
Google nie ogląda się na to.
> ustawiłem odpowiednio keywords,abstract,
Google nie ogląda się na to.
Napisano 04 październik 2007 - 08:58
@Jarosz
To daj mi namiar na tą "super ekstra profesjonalną ofertę pozycjonowania "
?
To daj mi namiar na tą "super ekstra profesjonalną ofertę pozycjonowania "
?
Napisano 05 październik 2007 - 11:39
@Luk
to moze zanim zaczniesz sie martwic odczekaj jeszcze z tydzien, i nie cuduj za bardzo z linami itd. bo raczej Ci to nie pomoze
trzeba odróżniać pozycjonowanie od wyglupow po szkole. jak szukasz dobrej oferty to wpisz magiczne słowo w magicznej wyszukiwarce z dopiskiem "oferta", upewnij sie iz jest withe seo i masz swoja super oferte
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc