Witam. Mam do was kilka pytań. Ostatnio coraz częsciej muszę walczyć o pozycję w wyszukiwarkach. Zazwyczaj są to nietrudne słowa, ale mam 3 serwery do dyspozycji na home.pl i pomyslalem sobie ze warto byłoby zainwestowac w zaplecze.
Czytam te forum ale mam kilka wątpliwosci. Czy do pozycjonowania są potrzebne wykupywane lub juz nasze serwisy czy warto używac skryptów - np. dzisiaj dostałem ofertę: www.igraszka.fc.pl/indexik.html ,
Nawet jeśli tak to jak tego użyć?
Proszę o kilka wskazówek co zrobic zeby móc samodzielnie pozycjonować.
Dziękuje
Strona 1 z 1
proszę o kilka rad
Napisano 19 październik 2007 - 11:28
Witam. Mam do was kilka pytań. Ostatnio coraz częsciej muszę walczyć o pozycję w wyszukiwarkach. Zazwyczaj są to nietrudne słowa, ale mam 3 serwery do dyspozycji na home.pl i pomyslalem sobie ze warto byłoby zainwestowac w zaplecze.
no zawsze masz do wyboru, albo własne zaplecze albo kupowanie linków albo wymiana linkami albo systemy wymiany linków Czytam te forum ale mam kilka wątpliwosci. Czy do pozycjonowania są potrzebne wykupywane lub juz nasze serwisy czy warto używac skryptów - np. dzisiaj dostałem ofertę: www.igraszka.fc.pl/indexik.html ,
jak lubisz płacic za coś to kupuj, jak nie to tu klik znajdziesz większość i tu też klik
a jak tego użyć? najnormalniej w świecie, to są w większości bazy sql,
którymi zarządzasz w sposób dla Ciebie wygodny, stawiasz linkujesz, stawiasz linkujesz
tyle, że jest kilka czynników które maja większy lub mniejszy wpływ na pozycjonowanie,
których wymienienie mijałoby się z celem
Napisano 20 październik 2007 - 12:09
zainstalowałem sobie DWodp jak to edytowac? czy to zostawic takie jakie jest a dodawac swoje linki?
Napisano 20 październik 2007 - 12:11
Podlinkuj to, dodaj do innych katalogow. Administruj przez panel.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc