witam,
dodałem swoją strone do katalogów poprzez automatyczny system: www.linkiseo.pl
Serwis został dodany do całej bazy zawartej w linkiseo.pl i... no właśnie gdzie mogę linkować serwis dalej?
nie chciałbym aby linkowanie nagle zostało przerwane, no i przede wszystkim ta liczba podlinkowania mnie nie satysfakcjonuje.
co robić dalej?
pozdrawiam,
mario
Strona 1 z 1
gdzie linkować serwis? czyli kiedy już dodałeś site do katalogów...
Napisano 26 październik 2007 - 07:59
Systemy wymiany linków, np to co mam w stopce. Możesz również powymieniać się linkami z innymi stronami, umieścić link do niej w stopce na forach. Możesz również zacząć spamować guestbooki itp. jednak na Twoim miejscu wpierw zapoznał bym się z systemami wymiany linków.
Napisano 26 październik 2007 - 08:55
jednak na Twoim miejscu wpierw zapoznał bym się z systemami wymiany linków.
Dzięki Jarosz. Chyba zapomniałem dodać jednej rzeczy. To jest strona komercyjna, systemy wymiany linków nie wchodzą w grę, nie chce sobie zasmiecac situ i obniżać prestiżu, a pozycjonuje uslugi bardziej jako droższe i profesjonalne dla klientów mających pieniądze. Na gestbookach zeby sie wpisywać tez nie bardzo chce.
Moze sa jakies inne systemy niz linkiseo.pl z innymi bazami ? Ta forma mi najbardziej odpowiada, bo nie wymaga mojego zaangażowania czasowego.
Napisano 26 październik 2007 - 09:15
Ok, więc dodawaj artykuły do preceli. A punkty w systemach możesz zyskiwać z innych, mniej prestiżowych stron.
Napisano 27 październik 2007 - 01:19
domyślam się, ze nie posiadasz zaplecza, które możesz dać pod systemy. Rozwiązaniem jest zakup punktów np. ja posiadam do sprzedania punkty w linkorn.pl.
Jeśli jestes zainteresowany napisz na pw
Jeśli jestes zainteresowany napisz na pw
szukasz programu do spamowania? Za 450$ możesz takowy nabyć i zarabiać już od pierwszego uruchomienia! klik
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
biznes plany
poszukujesz dokumentacji do urzędu pracy, a może potrzebujesz byśmy napisali biznes plan, wniosek do unii europejskiej lub interesuję Cię ubezpieczenie firmy albo floty pojazdów? Zapraszam na moją stronę.
Napisano 01 listopad 2007 - 11:10
"systemy wymiany linków nie wchodzą w grę, nie chce sobie zasmiecac situ i obniżać prestiżu"
Już to zrobiłeś dodając do śmieciowych katalogów. Pod systemy nie przeznacza się stron pozycjonowanych tylko zaplecze.
Już to zrobiłeś dodając do śmieciowych katalogów. Pod systemy nie przeznacza się stron pozycjonowanych tylko zaplecze.
Napisano 02 listopad 2007 - 08:39
Postaw na zakup punktów w systemach. A już teraz zacznij dodawać stronkę do preceli. I w końcu zacznij stawiać zaplecze, to się zawsze przyda!
Napisano 02 listopad 2007 - 10:46
Postaw na zakup punktów w systemach. A już teraz zacznij dodawać stronkę do preceli. I w końcu zacznij stawiać zaplecze, to się zawsze przyda!
A jest jakiś system godny polecenia gdzie mogłbym automatycznie zapisac site do dodawania do precli?
Zaplecze... oczywiście dobry pomysl.
Napisano 03 listopad 2007 - 06:52
A jest jakiś system godny polecenia gdzie mogłbym automatycznie zapisac site do dodawania do precli?
Zaplecze... oczywiście dobry pomysl.
O systemie godnym polecenia nie słyszałem. Za to możesz zlecić to ludziom, którzy będą codziennie dodawali wpisy. Poszukaj a znajdziesz ich wielu.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc