Witam, dodałem swoją stronę jedną do ok. 50 katalogów natomiast drugą stronę pozycjonuję w adderze już około tydzień i nie widzę żadnej różnicy w odwiedzaniu stron. Kiedy mogę zauważyć po wypozycjonowaniu w adderze że strona jest coraz częściej odwiedzana?
Strona 1 z 1
Pozycjonowanie dwuch stron
Napisano 17 listopad 2007 - 10:36
Że jestem dyslektykiem to chyba na to nic nie poradze. Ale krytykować to możecie siebie! Każdy człowiek ma wady i zalety.
Napisano 17 listopad 2007 - 11:56
To akurat jest dysortografia. Na którą cierpię od urodzenia i jakoś sobie radzę. Są słowniki no i słowo przepraszam, którego zawsze możesz użyć jeżeli Ci się nie chce z nich korzystać.
Napisano 17 listopad 2007 - 12:46
Korzystałem z Firefoxa pomagał tylko teraz mi się coś stało z nim i nie pomaga nawet odinstalowanie i zainstalowanie. Siedze teraz na operze.
Napisano 17 listopad 2007 - 05:23
pozycjonowanie to proces na ktory patrzec nalezy z perskeptywy 2-6 misięcy, ale z tego co piszesz Twoja wiedza na temat pozycjonowania jest narazie dość znikoma i na efekty możesz poczekać jeszcze dłużej
Poczytaj forum, te i te drugie, + forum addera. Wtedy dopiero będziesz mógł skutecznie tym narzędziem działać.
osobiście nie jestem zwolennikiem takiego pastwienia jak powyżej koledzy, ale majac do dyspozycji komputer da sie z ortografia powalczyc.
osobiście nie jestem zwolennikiem takiego pastwienia jak powyżej koledzy, ale majac do dyspozycji komputer da sie z ortografia powalczyc.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc