Strona 1 z 1
Kilka pytań i proźba :)
Napisano 22 listopad 2007 - 01:33
Witam. Wracam do korzeni, czyli pozycjonowania ciąg dalszy, lecz moja długa nie obecność troszkę wpłynęła na moja wiedzę
zatem proszę was o adres strony na której mogę sobie zobaczyć aktualnie najczęściej wyszukiwane keye w google w Polsce i na świecie i jeśli ktoś posiada liste DOBRYCH katalogów to byłbym rad
(szukałem szukajką i NIC
)
Napisano 22 listopad 2007 - 04:39
Te boksy.onet.pl to totalna ściema, google trends też nie są do końca wiarygodne ale podają bardziej realne wyniki.
Napisano 22 listopad 2007 - 07:05
Noo ten onet to porażka ;P dalej czekam na kogoś kto poda coś sensownego
Napisano 22 listopad 2007 - 07:09
ale popraw
proźba
)
pisze się prośba
onet podaje wyniki do swojej wyszukiwarki, poszukaj statystyk googiela które wydaje co rok
proźba
pisze się prośba
onet podaje wyniki do swojej wyszukiwarki, poszukaj statystyk googiela które wydaje co rok
Napisano 22 listopad 2007 - 07:50
Przepraszam najmocniej za moją nie uwagę przy pisaniu tytułu... znajdzie się ktoś tak dobry i pode taką stronę? Bo skutki szukania Keyów w google są takie że są podane... o np."Miłość" i "dżihad" najczęściej wyszukiwane w Google i to by było na tyle... a ja chce listę takich słów żeby móc pozycjonować stronę z adsense pod mniej oblegany keyword ( wiadomo dlaczego) BTW najlepiej dla poszczególnych krajów (najbardziej mi zależy Polska i Anglia)
Napisano 22 listopad 2007 - 08:03
ale na podstawie udzialu onetu w rynku wyszukiwarek moze sobie spokojnie wyliczyc:P
Napisano 22 listopad 2007 - 08:46
Jestem pewien że te onet boksy to nie są statystyki z onetu, wyniki pobrane z kosmosu. Wystarczy trochę logicznie pomyśleć i każdy dojdzie do takiego wniosku.
Napisano 22 listopad 2007 - 08:58
tak wiec troche pomysle:
- mam wyszukiwarke
- mam reklame kontekstowa wiec zalezy mi zeby klikow bylo jak nawiecej, bo na tym zarabiam
- wprowadzam ranking w wyszukiwarce udostepniam najczesciej szukane slowa, korzysc obustronna
wiecej wyswietlen-> wiecej klikow (wieksze zarobki) -> wiecej tarfiku na stronie klienta
biznes
- mam wyszukiwarke
- mam reklame kontekstowa wiec zalezy mi zeby klikow bylo jak nawiecej, bo na tym zarabiam
- wprowadzam ranking w wyszukiwarce udostepniam najczesciej szukane slowa, korzysc obustronna
wiecej wyswietlen-> wiecej klikow (wieksze zarobki) -> wiecej tarfiku na stronie klienta
biznes
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc