Witam
kupilem seoadder, chcialem prosic o rade:
-do ilu katalogow, for, mocnych linkow dodawac domene ktora ma 2 lata i PR 2 - www.alfaholicy.net i www.forum.alfaholicy.net
pozdrawiam!
Strona 1 z 1
Ile dodan dla 2 letniej domeny?
Napisano 26 listopad 2007 - 02:34
ja dla starszych domen stosuje
-qlweb 20-50
-phpbb2 30-50
-ML 10-30
-WP 0 (dodaje recznie)
wez pod uwage fakt iz skuteczność tego narzedzia waha sie od 35% od 50% (ze wzgledu na fakt iz w qlwebach nie masz czesto odpowiednich kategorii lub link nie jest nigdy zmoderowany, w ML artykuły czasem nie sa akceptowane, większość tych WP ktore masz w bazie to normalne blogi, dodawanie do phpbb2 prawie niedziala)
-qlweb 20-50
-phpbb2 30-50
-ML 10-30
-WP 0 (dodaje recznie)
wez pod uwage fakt iz skuteczność tego narzedzia waha sie od 35% od 50% (ze wzgledu na fakt iz w qlwebach nie masz czesto odpowiednich kategorii lub link nie jest nigdy zmoderowany, w ML artykuły czasem nie sa akceptowane, większość tych WP ktore masz w bazie to normalne blogi, dodawanie do phpbb2 prawie niedziala)
Napisano 26 listopad 2007 - 02:35
ja dla starszych domen stosuje
-qlweb 20-50
-phpbb2 30-50
-ML 10-30
-WP 0
hm, wlasnie tak sie zastanawialem czy uruchomienie automat.php powoduje PROBE DODANIA do x katalogw, czy DODANIE do x katalogow. jednak to tylko proba tak?
dzieki za pomoc
Napisano 26 listopad 2007 - 03:39
mam jeszcze pytanko, czy to normalne ze przy recznym dodawaniu mam cos takiego:
foradyskusyjne(Dziękujemy za dodanie stronykat:2,podkat:7)
tzn nie ma spacji...
foradyskusyjne(Dziękujemy za dodanie stronykat:2,podkat:7)
tzn nie ma spacji...
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc