Pozycjonuję i moja strona gwałtownie spadła nie wiem co na to poradzić a pozycjonuję ciągle tak samo. pomóżcie jak sobie z tym poradzić by moja praca nie poszła na marnę.
Strona 1 z 1
jak można pomóc stronie spadającej w wynikach?
Napisano 28 listopad 2007 - 05:34
W żadnym wypadku nie zmniejszaj przyrostu linków przychodzących.
Napisano 28 listopad 2007 - 06:15
Utrzymuj linkowanie tak jak mowi Jarosz i zobacz, czy moze konkurencja sie nie wzmocnila? A moze to zwykly skok pozycji (czkawka
).
Black Hat - the only right way. <i>GCT</i>
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Napisano 28 listopad 2007 - 08:06
albo jakaś kara ale pewnie jakby to była kara to wcześniej byś miał ze ilość odwiedzających by skakała a potem nagły nagły spadek czyli moim zdaniem jest to czkawka.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 29 listopad 2007 - 02:07
Dzięki za rady. Przydały się poczekam i zobaczę co będzie dalej.
Napisano 11 grudzień 2007 - 04:04
Po raz napisz jak pozycjonujesz po 2 jaka stara domena, serwis jaka konkurencja. W innym wypadku polecam forum wróżbiarskie.
Napisano 12 grudzień 2007 - 01:28
jak dlugo taka "czkawka" moze trwac?
pytam bo przedwczoraj poleciala mi strona na wszystkie frazy (dokladnie na trzy frazy, na ktore jest pozycjonowana) z top3 na druga dziesiatke...
pytam bo przedwczoraj poleciala mi strona na wszystkie frazy (dokladnie na trzy frazy, na ktore jest pozycjonowana) z top3 na druga dziesiatke...
Napisano 17 grudzień 2007 - 01:25
Pozycjonuję dodając do katalogów, presell page, zostawiając link na forum, księgach gości. Adres strony, która pozycjonuję to Sklepy internetowe
Napisano 17 grudzień 2007 - 01:35
sisi: Właśnie widzę jak pozycjonujesz zostawiając link na forum
Napisano 19 grudzień 2007 - 04:27
Jeśli ktoś może dać mi jakieś wskazówki dotyczące pozycjonowania będę wdzięczna bo chyba coś słabo mi idzie
przyda mi się lekcja dotycząca pozycjonowania.
przyda mi się lekcja dotycząca pozycjonowania.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc