Gdzie najlepiej dodać linki, żeby strona się szybko zaindeksowała?
Strona 1 z 1
gdzie najlepiej dodać linki
Napisano 02 grudzień 2007 - 09:15
Do jednego precla o pr=3 albo 4, który szybko się indeksuje. Adresu do niego Ci nie podam, poszukaj sam w spisie.
Napisano 03 grudzień 2007 - 07:11
jeszcze możesz dodać do katalogów ale tych większych i lepszych czyli WP,Onet i DMOZa.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 03 grudzień 2007 - 08:48
e tam , wszędzie trzeba dodawać w sensie gdzie sie tylko da
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
Napisano 03 grudzień 2007 - 10:29
Co Ci z linków z marnych katalogów? Koleś pytał o to jak szybko zaindeksować stronę, a tak jak podałam da się to zrobić w mniej niż jedną dobę. Oczywiście wiadomo, że w miarę możliwości trzeba wstawiać linki na mocnych stronach, ale ten sposób jest szybki i nie wymaga nawet większego zaplecza.
Napisano 03 grudzień 2007 - 10:38
Co Ci z linków z marnych katalogów? Koleś pytał o to jak szybko zaindeksować stronę, a tak jak podałam da się to zrobić w mniej niż jedną dobę. Oczywiście wiadomo, że w miarę możliwości trzeba wstawiać linki na mocnych stronach, ale ten sposób jest szybki i nie wymaga nawet większego zaplecza.
precel wystarczy, żeby była indeksacja w ponieżej 24h?
jeden czy więcej?
Napisano 04 grudzień 2007 - 09:29
Mi kilkakrotnie wystarczył jeden, tym bardziej że w pierwszym miesiącu bardzo wolno dodaję linki, więc zbyt wiele początkowo ich nie było. Zaczęłam jednak od precla, bo to była stronka zapleczowa, a nie pozycjonowana.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc